Haberler

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Engellileri unutmadı

Güncelleme:

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engellilerle futbol maçı yapıldı.

Merkez 2500 kişilik spor salonunda yapılan farkındalık futbol müsabakası, Serhat Bakım Merkezi ve Şafak Bakım Merkezinde kalan engelli bireyler karması ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli arasında düzenlendi.

Futbol müsabakasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, Ağrı Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurtları Müdüresi Nazan Dilan Demircan ve kurum idarecileri izledi.

Spor Şube Müdürü Cemil Budak'ta engellilerle beraber futbol oynayarak onları yalnız bırakmadı.

Müsabaka sonunda takım oyuncularına madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, Ağrı Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurtları Müdüresi Nazan Dilan Demircan tarafından takdim edildi.

İl Müdürü Demir yapmış olduğu açıklamada; "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"etkinlikleri kapsamında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu anlamlı günde bakım merkezlerimizde kalan engelli kardeşlerimizi sporda farkındalık yapmaları için futbol müsabakası düzenledik. Engelli kardeşlerimizin performansı bizleri çok mutlu etti. Engelli kardeşlerimize yönelik böyle spor faaliyetlerimiz 'Mutlu Çarşamba' projesi kapsamında devam edecektir. Tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum" dedi.

Bakım merkezi idarecileri böyle anlamlı bir günde engellilere değer veren Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Müsabaka sonunda engellilere tatlı ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Futbol maçı öncesinde Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Milli sporcular ve personel ile birlikte Serhat ve Şafak bakım merkezlerini ziyaret ederek, burada kalan engelli bireylere karanfil takdim ederek '3 Aralık Dünya Engelliler günleri kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aralık Futbol Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title