Haberler

Ağrı-Erzurum Karayolunda Yoğun Sis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ağrı- Erzurum karayolu Eleşkirt ilçesi mevkisinde yoğun sis,ilçe merkezi ve bazı mahallelerden görüntüler.

Sürücü Sıdık Öztürk ile röportaj

Trafik ışıklarının bulunduğu yerden bazı detaylar

AĞRI(AA) Ağrı-Erzurum karayolunda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü.

Karayolu'nun Eleşkirt ilçesinde Akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden sis nedeniyle sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. sis lambalarını yakan sürücüler gece saatlerinde Yolda oluşabilecek gizli buzlanma içinde sürücü arkadaşlarının dikkatli olması Uyardı.

Sürücülerden Sıddık Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sisli havalarda biraz daha dikkatli gitmek gerektiğini söyledi.

Öztürk,sürücülere bazı tavsiyelerde bulundu.Özellikle hız limitinin düşük olması gerektiğini ve yolda yoğun bir sis olduğunu, gecenin ilerleyen saatlerinde gizli buzlanmanın oluşacağını bu nedenle sürücü arkadaşlar buna dikkat etmesi gerekir.çünkü yolda sadece kendimiz değiliz karşıdan gelen insanında ruh halini bilmiyoruz. bu nedenle bu gibi havalarda ne kadar yavaş olursak meydana gelebilecek kazaların önüne geçmiş oluruz dedi.

Sürücülerden Özcan Yüksel ise aşırı sis nedeniyle yolda ilerlemekte zorluk çektiğini ifade ederek, "Yolda 10 metre arasında görüş mesafesi var. Yolun bazı yerlerinde gizli buzlanma da oluyor. Bu nedenle herkes dikkatli olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Eleşkirt Erzurum Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title