Haberler

Ağrı'daki Toplu Zehirlenme

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar ve AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan, Ağrı'nın Patnos İlçesinde 220 Kişinin Zehirlendiği Gencali Köyünü Ziyaret Ederek, Evlatlarını Kaybeden Ağlamaz Ailesine Taziyede Bulundu.

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar ve AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan, Ağrı'nın Patnos ilçesinde 220 kişinin zehirlendiği Gencali köyünü ziyaret ederek, evlatlarını kaybeden Ağlamaz ailesine taziyede bulundu.

Öğlen saatlerinde Patnos ilçesine gelen Vali Akpınar ve beraberindeki heyet, burada toplanan bir grup vatandaşla 'Yeşil Kart' konusunda uzun süre konuştu. Daha sonra Gencali köyüne giden heyet, burada kurulan cenaze çadırına giderek Ağlamaz ailesine taziyede bulundu.

Baba Cafer Ağlamaz ile konuşan Vali Akpınar, "İçme suyu şebekesinde organik fosfat maddesine rastlandı. Hiç kimse köyde su içmesin. Aldığımız numuneleri incelemeye devam ediyoruz" dedi.

Daha sonra köylülerle konuşan Vali Akpınar ve Milletvekili Aslan, çocuklara ve köylülere çikolata dağıtarak köyden ayrıldı.

Taziye ziyaretine Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan, Patnos Kaymakamı Nevzat Şengök, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın ve Ağrı Sağlık Müdürü Osman Gelebek katıldı.

(AG-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title