Haberler

Ağrı Dağı'nda 'Etekleri' Tutuştu

Beşiktaş Kültür Merkezi'nin Sevgililer Günü Nedeniyle Organize Ettiği 'I Love Ajda' Konserinde Sahneye Çıkan Ajda Pekkan, Hayranlarına Unutulmaz Bir Gecce Yaşattı.

BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ'NİN SEVGİLİLER GÜNÜ NEDENİYLE ORGANİZE ETTİĞİ 'I LOVE AJDA' KONSERİNDE SAHNEYE ÇIKAN AJDA PEKKAN, HAYRANLARINA UNUTULMAZ BİR GECCE YAŞATTI.

Geccede bir de sürpriz yapan Süperstar, İbrahim Tatlıses'le ünlenen 'Ağrı Dağı'nın Eteğinde' adlı türküyü remix formatında seslendirdi. Ancak Pekkan, türkünün sözlerini karıştırdı.

İki ay önce Antalya'da bir konser veren Pekkan'ın orkestrası, gecenin sunuculuğunu yapan Oktay Kaynarca'nın isteği üzerine arka arkaya türkü çalmış, bu duruma tepki gösteren Pekkan ise, "Madem çalmak istiyorsunuz, ben de repertuarıma türkü alacağım" demişti.

Discorium'daki konsere, Elif Mısırlı imzalı kostümle çıkan Pekkan iki şarkıyı davul ve zurna eşliğinde söyledi. 'Kimler Geldi Kimler Geçti', 'Kaderimin Oyunu', 'Uykusuz Her Gecce' gibi şarkılarda Süperstar'a solistliğini Aslı Güngör'ün yaptığı ENBE Orkestrası da eşlik etti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title