Haberler

Ağrı'da 'Yaşlılar Haftası' Etkinlikleri

Ağrı'nın Hamur İlçesi Osman Gazi İlköğretim Okulu'nda Okuyan Bir Gurup Öğrenci Okul Müdürleri ve Öğretmenleriyle Birlikte Ağrı Huzurevi'ni Ziyaret Etti.

Ağrı'nın Hamur ilçesi Osman Gazi İlköğretim Okulu'nda okuyan bir gurup öğrenci okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Ağrı Huzurevi'ni ziyaret etti.

Hamur'da huzurevi bulunmaması sebebiyle 'Yaşlılar Haftası'nı Ağrı'da kutlayan Osman Gazi İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, yaşlıların ellerini öperek uzun süre sohbet etti. Yaşlılık döneminin çok özel bir dönem olduğunu belirten Osman Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Fehmi Belecen, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklar olduğunu söyledi. Öğrencilerin 'Yaşlılar Haftası'nı en iyi şekilde değerlendirmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Belecen, "Bu hafta içerisinde resim, şiir, kompozisyon yarışmaları düzenleyerek öğrencilerimizin dikkatini bu yöne çekmeye çalıştık. Yine okulumuzda duvar gazetesi çıkararak bu etkinlikleri anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Ağrı Huzurevi'nde uzun süre kalarak yaşlılara moral veren öğrenciler daha sonra okullarına geri döndü.

(İD- AG-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title