Haberler

Ağrı'da Kaybolan Leyla'nın Babası: Çok Umutluyum ve Neşeliyim

Güncelleme:

Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın babası Nihat Aydemir; "Ben bir yere gittim, araştırdım, kızıma yemek veriyor ama yemiyor, süt versin" dedi.

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla Aydemir'i arama çalışmaları bugün tamamlandı.

"BUGÜN ÇOK UMUTLUYUM, NEŞELİYİM"

Baba Nihat Aydemir, tüm aramalara rağmen kızının halen bulunamadığını, ancak kendisinin çok umutlu olduğunu belirterek, şöyle devam etti: "Çocuğum kesinlikle dışarıda bir yerde. Geleceğine de inanıyorum. Yalnız onu götüren adam belki korkuyordur. Ama Allah rızası için onu başka bir yere bıraksın. Biz de Leyla'yı alalım. Ben bir yere gittim, araştırdım. Ona yemek veriyor. Kızım yemek yemiyor. Çocuğuma süt versin ve onu bir yere bıraksın. Allah rızası için biz de çocuğumuzu alalım. Bugün çok umutluyum ve neşeliyim. İnşallah benim çocuğum gelecek. Onu bekliyorum."

Ağrı'da Kaybolan Leyla'nın Babası: Çok Umutluyum ve Neşeliyim

"KORKUYORLARSA HASTANEYE, KARAKOLA BIRAKSINLAR"

Kızını kaçıran kişi ya da kişilerin köye geri getirme korkusu yaşayabileceklerini aktaran Aydemir, şunları kaydetti: "Korkuyorlarsa bir hastaneye, karakola bıraksınlar. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bizim emniyet güçlerimiz var. Onlara yakın bir yere bıraksın. Sağ olsunlar emniyetimiz de alıp bize teslim eder. Ben bunu bekliyorum o adamdan. Rica ediyorum. Eğer onda biraz merhamet varsa kızımı bıraksın. Biz perişan durumdayız."

Ağrı'da Kaybolan Leyla'nın Babası: Çok Umutluyum ve Neşeliyim

"ERDOĞAN'DAN YARDIM TALEBİNDE BULUNDU"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kızının bulunmasına yönelik yardım talebinde bulunan Aydemir, "Allah rızası için bize yardım etsin. Sayın cumhurbaşkanımız ne gerekiyorsa yapsın. Ben ona inanıyorum." dedi. Dünyanın ve Türkiye'nin birçok yerinden destek telefonları aldığını sözlerine ekleyen Aydemir, özellikle 300 bin lira ödülü karşılamak isteyenlerin yoğunlukta olduğuna dikkati çekerek, kendisini arayarak bu desteği veren herkese teşekkür etti.

Ağrı'da Kaybolan Leyla'nın Babası: Çok Umutluyum ve Neşeliyim

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Bezirhane Türkiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title