Haberler

Kaybolan Minik Leyla'yı Arama Çalışmalarına Kadavra ve Ceset Arama Köpekleri de Katıldı

Güncelleme:

Ağrı'da, dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla, ekiplerin 11 gündür sürdürdüğü arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Arama çalışmalarına kadavra ve ceset arama köpekleri "Mavi" ve "Modül" de katıldı.

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, ekiplerin 11 gündür sürdürdüğü arama çalışmalarına rağmen bulunamadı.

ARAMA ÇALIŞMALARI SABAH YENİDEN BAŞLADI

Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın ilk günü dedesinin evinin önünden kaybolan Leyla'yı arama çalışmaları sabah yeniden başladı.

Kaybolan Minik Leyla'yı Arama Çalışmalarına Kadavra ve Ceset Arama Köpekleri de Katıldı

ARAMA ÇALIŞMALARINA KADAVRA VE CESET ARAMA KÖPEKLERİ DE DAHİL EDİLDİ

Arama çalışmalarına, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünden alanında uzman 11 kişilik özel ekip, Ankara'daki Jandarma Özel Asayiş Komutanlığının (JÖAK) gönderdiği 10 kişilik arama kurtarma ekibi, Van ve Ağrı AFAD ekipleri ve Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri "Mavi" ve "Modül" de katıldı.

Kaybolan Minik Leyla'yı Arama Çalışmalarına Kadavra ve Ceset Arama Köpekleri de Katıldı

KÜÇÜK LEYLA'YA AİT HERHANGİ BİR BULGUYA RASTLANMADI

Leyla'nın bulunması amacıyla arama çalışmalarını artıran JÖAK ve JAKEM ekipleri, köy ve çevresindeki metruk yapılar, dere yatakları, kuyu ve araziyi köpekler yardımıyla taradı. Aramalarda küçük Leyla'ya ait herhangi bir bulguya rastlamayan ekipler, aramalara ara verdi. Çalışmaların yarın devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (76)

Adınızı Yazın:

şu güzelim çocuğu insan öpmeye kıyamazken, hangi canlı bu kızı kaçırıp çıkar peşinde olabilir, dualarımız seninle inşallah sağ salim ailene kavuşursun.

57
1
yanıtYanıtla
cebbar:

çocuk kaçırma olaylarının 80 i akraba işi kesin bundada bi akraba pisliği çıkacak Allah sabır versin ailesine

yanıt5
yanıt0
Meral Akşener:

Allah acılı ailesine sabırlar versin. Umarım tez zamanda sağ salim bulunur ve ailesine teslim edilir.

30
1
yanıtYanıtla
imdat:

Allah ailesine sabır versin

28
0
yanıtYanıtla
metin:

çocuk kaçıranın cezası idam olmalı yoksa durmaz kaçırmaya devam ederler

26
0
yanıtYanıtla
kali güven:

inşahlla sağ salim bulunur

26
0
yanıtYanıtla
Yorum58:

Bu tur olaylar genelde en yakinlari tarafindan islenmis oluyor..bir koyden kimse cocuk kaciramaz..cocuk kaybolsa bile bulunur olu yada diri..allah cocugu en yakin zamanda saglikli sekildr ailesine kavustursun..

24
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Böyle haber başlığı mı olur Allah aşkına!

23
1
yanıtYanıtla
AMİN:

ALLAHIM BENİMDE BİR YAVRUM VAR ANNESİ KİMBİLİR NE DURUMDA YAVRUCAGIZIN ALLAHIM SEN KENDİ YAVRUM VE TÜM GÜNAHSIZ YAVRULARIN YUZU SUYU HÜRMETİNE ONU AİLESİNE BAĞIŞLA SAĞ VE SALİM OLARAK ONLARA KAVUŞTUR YARABBİMMM AMİN AMİN AMİN TÜM KALBİMLE AMİN . . .

21
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

AMİN AMİN AMİN

yanıt3
yanıt0
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title