Haberler

Ağrı'da Kar Yağışı

Ağrı'da Uzun Süredir Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyreden Sıcak Havanın Ardından Vatandaşlar Güne Kar Yağışıyla Başladı.

Ağrı'da uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havanın ardından vatandaşlar güne kar yağışıyla başladı.

Şehir merkezinde gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle kentte trafik güçlükle sağlandı. Ağrı merkez ve ilçelerine bağlı 544 köy yolundan 361'inin ulaşıma kapandığı, şehir merkezinde ise birçok aracın yolda kaldığı bildirildi. Kar yağışı nedeniyle şehrin birçok yerinde aralıklarla elektrik kesintisi yaşanırken, 112 Acil Servis ekipleri de köy yolarındaki hastaları kurtarmak için seferber oldu. Eğribelen, Yakınca ve Hıdır köylerindeki acil hastalar paletli ambulanslarla kurtarılırken, rahatsızlığı nedeniyle Kocataş köyünden Ağrı'ya yaya olarak gelmeye çalışan bir köy öğretmeni yolunu şaşırarak kayboldu. 112 Acil Servis ekiplerinden yardım isteyen öğretmen, 3 kilometre ilerideki Başçavuş köyüne sığınmış şekilde bulundu.

Kent merkezinde yürümekte bile zorlanan vatandaşlar, öğle saatlerinde karların erimeye başlamasıyla birlikte rahat nefes aldı.

(AG-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title