Haberler

Ağrı'da gizli kamerayla ehliyet sınavına giren 2 kişi ve bir 'joker' yakalandı

Güncelleme:

Ağrı'da Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na gizli kamerayla girdikleri tespit edilen 2 kişi ile başkasının yerine sınavda bulunan ve 'joker' olarak tabir edilen bir kişi gözaltına alındı.

Ağrı'da Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na gizli kamerayla girdikleri tespit edilen 2 kişi ile başkasının yerine sınavda bulunan ve 'joker' olarak tabir edilen bir kişi gözaltına alındı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çarşamba günü Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki e-sınav salonunda gerçekleştirilen Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na joker olarak giren O.Y'nin salon gözetmenleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Aynı salonda O. A. ile G.G'nin de elbise düğmelerine gizlenmiş kamera ve kulak mikrofonları aracılığıyla dışarıya soruları gönderip gelen cevapları işaretlediklerinin tespit edildiği bildirildi.

Söz konusu 3 kişinin gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü ifade edildi.

Ehliyet sınavında ayrıca bir kişinin de diğer sınav oturumuna elektronik cihazla girmek isterken yakalandığı ve hakkında idari işlem yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title