Haberler

Türkiye'yi Yasa Boğan Minik Leyla'nın Saç Tokası ve Muskası Her Yerde Aranıyor!

Güncelleme:

Ağrı'da jandarma ve AFAD ekipleri, Türkiye'yi yasa boğan Leyla Aydemir'in elbiselerinin bulunduğu tarlada 4 gündür saç tokası ve muskayı arıyor. Tarlayı karış karış tarayan ekipler, Leyla'nın failinin bulunmasına dair iz arıyor.

Jandarma ve AFAD ekipleri Türkiye'yi yasa boğan cinayete kurban giden Leyla Aydemir'in elbiselerinin bulunduğu tarlada 4 gündür saç tokası ve muskasını arıyor. Tarlayı karış karış tarayan ekipler, Leyla'nın failinin bulunmasına dair iz arıyor.

KAYBOLDUKTAN 18 GÜN SONRA MİNİK CESEDİ BULUNMUŞTU

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 buçuk yaşındaki minik Leyla, Bezirhane Köyü'nde toprağa verilmişti. Minik Leyla'nın kaybolduğu gün üzerinde bulunan elbiseleri cesedin bulunduğu alana 300 metre yakınlıkta bulunmuştu. Tarlada arama çalışması yapan ekipler 4 gün önce minik kıza ait atleti de tarlada bulmuş ve olay yeri inceleme ekipleri atleti teslim almıştı.

Türkiye'yi Yasa Boğan Minik Leyla'nın Saç Tokası ve Muskası Her Yerde Aranıyor!

EKİPLER FAİLİN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Leyla'nın boynunda olan muska ve kafasında bulunan pembe renkli tokayı bulamayan jandarma ve Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarlada arama çalışması başlattı. Tarlayı karış karış arayan ekipler Leyla'nın failinin bulunmasına dair iz arıyor. 4 gündür aralıksız bir şekilde saç tokası ve muskayı arayan ekipler herhangi bir ipucu elde edemedi.

Türkiye'yi Yasa Boğan Minik Leyla'nın Saç Tokası ve Muskası Her Yerde Aranıyor!

İZ BULUNANA KADAR ARAMAYA DEVAM EDİLECEK

Ekipler, minik Leyla'ya ait saç tokası ve muskayı bulana kadar çalışmalarını sürdürecek. Acılı anne ve baba göze bir yandan taziyeleri kabul ederken bir yandan da kızlarının katilinin bulunmasını istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (31)

KISACA HT:

FAİLİ BULSANIZ NOLACAK LAN BENİM PARAMLA BESLİYCENİZ İTİ

22
4
yanıtYanıtla
karadeniz53:

CANIM YAVRUCUĞUMUZ KUZUMUZ GÜZEL CEYLAN BONCUK MAVİŞ GÖZLÜMÜZ LEYLAMIZ SANA HER KİM VEYA KİMLER KIYDIYSA HEM DÜNYADA HEM ÖBÜR DÜNYADA İKİ YAKALARI BİRA ARAYA GELMESİN YÜCE RABBİMİZ ONLARI EN AĞIR GAZABIYLA KAHRI PERİŞANI CEHNENNEM ATEŞİNDE CAYIR CAYIR YAKSIN İNŞALLAH. AİLESİNE VE SEVENLERİNE TEKRAR BAŞ SAĞLIĞI METANET SABIR DİLİYORUM. BAŞKADA SÖZÜMDE YOK. ÇOK ÜZÜLDÜM YAVRUMUZA.

26
0
yanıtYanıtla
karadeniz53:

BAŞKANIMIZ REİSİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN KUZUMUZ YAVRUMUZ MAVİŞİMİZ LEYLAMIZIN RABBİMİNDE YARDIMIYLE KATİL VEYA KATİLLERİNİ İNŞALLAH ER YADA GEÇ TEZ VAKİTTE BULACAK VE YARGI ÖNÜNE ÇIKARACAKTIR. CANİLER MUHAKKAK HESAP VERECEKTİR. BU CANİLERE DAM HADİM AZ BUNLARI ATEŞE ODUN FIRININA VERECEKSİN. HİÇ BİR SUZ CEZASIZ KALMAZ. CEHENNEM ZEBANİLERİ VE İBLİSLERİN YERİ YİNE CEHENNEM ATEŞİDİR. YAVRUMUZA ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLSİN. MEKANI CENNET PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLSUN İNŞALLAH.

15
10
yanıtYanıtla
oktay:

İnşallah katil ya da katilleri kimse bulunur.

17
0
yanıtYanıtla
Kim:

Allah’ım sen büyüksün

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EN YAKINLARINDAN BİRİDİR

14
1
yanıtYanıtla
ne diyorsak o:

Şeçim bitti idam cezası malesef gelmez artık

14
1
yanıtYanıtla
ÇANKIRILI:

devlet ergeç o haini bulacaktır allah devletimize güç versin

12
3
yanıtYanıtla
Duman:

Her şey devletin sorumsuzluğundan oluyor. Yıkılsın devletin.

yanıt3
yanıt10
Soner aydın:

Şu masumu öldüren kişi yarın allaha nasıl hesap verecek.nasıl can verecek.böyle canileri seksen milliyonun gözünün öğnünde sallandıracaksınki bir daha böyle birak çocuk öldürmeyi .bir karıncayı bile incitmez

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title