Haberler

Ağrı'nın Patnos İlçesinde Korkutan Deprem Sonrası Okullar Tatil Edildi

Güncelleme:

Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen ve büyük korkuya neden olan deprem sonrası okullar tatil edildi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, korku ve paniğe neden oldu.

YERİN 10 KİLOMETRE ALTINDA MEYDANA GELDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın (AFAD) merkez üssünü Patnos ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 11.03'te meydana geldi. Yerin 10 kilometre altında meydana gelen deprem, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Depremde, can kaybı yaşanmadı. Patnos'a bağlı Susuz köyü ilkokulunda duvarlarda çatlamalar oluştu. Panik yaşanan ilçedeki tüm okullar boşaltılarak, tatil edildi.

BOĞAZİÇİ, DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 4.4 OLARAK AÇIKLADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı.

İlçede, öğrenciler olası bir tehlikeye karşı okullara alınmadı;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Patnos AFAD 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (18)

Talip ZEHİROĞLU:

Tüm Patnoslu Kardeşlerime geçmiş olsun, şükürler olsun ki can kaybı yok

17
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bölgede yaşayan herkese çok geçmiş olsun. Depremi yaşamayan bilemez.

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

suriye sandım

0
14
yanıtYanıtla
adam:

ne zavalı yaratıksın

yanıt0
yanıt0
halil:

Allah korusun ülkemizi

12
2
yanıtYanıtla
Metin:

Şimdiye kadar Allahın hiçbir işi çözdüğü görmedim. Sen gördün mü? Gördünse, nerede?

yanıt0
yanıt1
SERHAN:

GEÇMİŞ OLSUN TÜM KARDEŞLERİMİZE

10
0
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Geçmiş olsun ve artçıların olması çok iyi enerji boşalması olmassa risk yinede hasar görmüş yapılara yaklaşmayınız tedbirli olmak lazım. Allah kötülerini yaşatmasın.

9
0
yanıtYanıtla
..........:

Rabbim bütün arazi belalardan hepimizi muafaza etsin inşallah. . geçmiş olsun

7
1
yanıtYanıtla
Büyük geçmiş olsun:

Rabbim ülkemi ve kardeşlerimi afatlardan muhafaza etsin

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title