Haberler

Ağrı Belediyesi Bayramlaştı

Güncelleme:

Vatandaşlar Ve Personel Bayramlaşma Törenine Yoğun İlgi Gösterdi Makam Odası Doldu Taştı

Kurban Bayramı nedeni ile Ağrı Belediyesi'nde düzenlenen Bayramlaşma Törenine vatandaşlar ve belediye personeli yoğun ilgi gösterince makam odası doldu taştı.

Bayramlaşma öncesinde makamında bulunanlara hitap eden Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Büyük bir özveri ile tüm personelin Ağrı halkına hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Arslan "Hepimiz bu hizmet zincirinin bir halkasıyız. Ağrı halkının hizmetkarı olarak her geçen bayram daha güzel daha yaşanabilir bir Ağrı için çalışıyoruz. Bu hizmet süresince kalbini kırdığım, üzdüğüm personelimiz elbette ki olmuştur. Bu sitemler ve bağırmalar halkımıza daha iyi hizmet gitmesi içindir. Bayramlar küskünlüklerin ve kırgınlıkların bittiği gündür. Sizlerle birlikte tüm halkımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Konuşmasının makam odasında bulunan herkesten bir şeyler söylemesini isteyen Başkan Hasan Arslan, Belediye Başkan Yarımcıları, Belediye Meclis Üyeler, ve personellerden duygu ve düşüncelerini belirtmelerini istedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreni makam çıkışında Başkan Arslan'ın törene katılanlarla bayramlaşması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title