Haberler

Ağrı Ankara'da Tanıtılacak

Ağrı Valiliği ile Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonluğunda 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde, “1.Ağrı Tanıtım Günleri” etkinliği düzenlenecek.

Ağrı Valiliği ile Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu'nun organizasyonluğunda 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde, "1.Ağrı Tanıtım Günleri" etkinliği düzenlenecek.

Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığında toplanan tertip komitesi, Ağrı'nın tanıtımı için yapılması gereken ön hazırlıkları konuştu. Yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Vali Elban, "Bu güne kadar Ağrı ili böyle bir etkinliğin içine girmemişti. Ağrı Dağı, İshak Paşa Sarayı, Ahmed-i Hani Türbesi, Diyadin Kaplıcaları, Nuh'un Gemisi'nin İzi, Balık Gölü, Hamur Kümbeti, Toprakkale Cami ile bir kültür şehri niteliği taşıyor. Dolayısı ile Ağrı'nın tarihi ve geleneksel kültüründe yer tutmuş değerlerinin tanımı, bizim için önem arz ediyor. Ankara'da bizde varız diyebilmek için güzel bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğimize inanıyorum. Bu vesile ile 12-15 Nisan tarihleri arasında, Ankara'da yaşayan herkesi, bu tanıtım etkilimize davet ediyorum " dedi

Konuşmalar sonrasında, Ağrı Dernekler Federasyonu yetkilileri tarafından katılımcılara "1.Tanıtım Günleri" etkinliğine dair bilgilendirme sunumu yapıldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Süleyman Elban Ağrı Valiliği AKM Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title