Haberler

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in Öldürülmesi

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ermeni Asıllı Hrant Dink'in Öldürülmesinin Ardından, Katilin Kameralara Yansıyan Görüntülerden Elde Edilen Fotoğraflar Sınır Kapılarının Yanı Sıra Atatürk Havalimanı'nda da Dağıtıldı.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ermeni asıllı Hrant Dink'in öldürülmesinin ardından, katilin kameralara yansıyan görüntülerden elde edilen fotoğraflar sınır kapılarının yanı sıra Atatürk Havalimanı'nda da dağıtıldı.

İstanbul'da katil zanlısının bulunması için polisin çalışmaları devam ederken Atatürk Havalimanı'nda da güvenlik önlemleri artırıldı. Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili olarak katil zanlısının kameralara yansıyan görüntülerden elde edilen fotoğrafları, Atatürk Havalimanı'nda tüm polis ekiplerine dağıtıldı. Zanlının fotoğrafları, havalimanında giriş çıkış yapılabilecek bütün kontrol noktalarına bırakılırken görevli polislerin dinlenme ofislerine, pasaport bankolarına da fotoğraflar çoğaltılarak dağıtıldı.

(TC-ED-RA-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title