Haberler

Agid Üyesi Yardımsever İşadamlarından Eğitime Destek

Antalya Girişimci İşadamları Derneği(agid) Yönetim Kurulu Üyeleri Güzeloba Çamlık İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Ederek Öğrencilere Giyecek Yardımında Bulundu.

Antalya Girişimci İşadamları Derneği(AGİD) Yönetim Kurulu üyeleri Güzeloba Çamlık ilköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

Birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören Çamlık İlköğretim Okulu öğrencileri ile ilgili, Antalya Köylerini Kalkındırma Derneği yetkililerinden bilgi edinen AGİD üyeleri, gerekli hazırlıklarını yaparak okulu ziyaret etti.

Okulun Müdürü Ayşe Öğrekçi’den bilgi alan AGİD Üyesi İşadamları, okulda eğitim gören öğrencilerin çoğunun maddi sıkıntı içinde olduğunu, aynı zamanda zor şartlarda eğitim aldıklarını görünce büyük bir üzüntü yaşadılar. Okulun birçok sorumluluğunu tek başına yerine getirmeye çalışan öğretmen Ayşe Öğrekçi, içinde bulundukları şartlarda, mevcut öğrenci sayısının az oluşundan ötürü başka öğretmen atamasının yapılmadığını dile getirdi.

AGİD Başkanı Halil İbrahim Hamamcıoğlu, okul binasının olması gereken standartlarda olmadığını gözlemlediklerini belirterek, bir sivil toplum örgütü olarak milli eğitime katkıda bulunma adına bu okulun bütün eksiklerini karşılayacaklarını söyledi.

AGİD ‘in geçmişten bu güne eğitim faaliyetlerinin süregeldiğini belirten Hamamcıoğlu, okulun eksiklerinin en kısa zamanda belirlenerek gerekli tamiratın ve tadilatın yapılması hususunda dernek üyesi İşadamlarından yardım istedi. Okul binasının oldukça tahrip olduğunu dikkat çeken Halil Hamamcıoğlu, bu şartlarda mevcudun daha fazla artırılamayacağının altını çizdi. Okul öğrencilerine yapılan giyecek yardımı esnasında AGİD üyesi İşadamları öğrencilerle bire bir ilgilenerek, okul öğrencileriyle sohbet etti.

Eğitim faaliyetlerini çeşitli alanlarda sürdüren AGİD’e teşekkürlerini sunan Öğretmen Ayşe Öğrekçi, Güzeloba Çamlık İlköğretim Okulu olarak, yardımseverlerin eğitime verdikleri desteğin önemine işaret etti.

Programa katılan AGİD üyeleri de ihtiyaç sahibi öğrencilerin daha ferah şartlarda eğitimlerine devam edebilmeleri için her türlü gayreti gösterme çabasında olduklarını dile getirdiler.

(AT-Y)

21.03.2007 18:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title