Haberler

Ağdemir: "Bu Yasa ile Bütün Kaygılar Ortadan Kalktı"

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, "Son çıkarılan torba yasa ile halkımızın ve işadamlarımızın kaygıları tamamen ortadan kalktı" dedi.

Ağdemir, yaptığı yazılı açıklamada, "Orman Su ve İşleri Bakanlığı'nın gönderdiği kanun tasarısı çerçevesinde kabul edilen torba yasa Gemlik'in önünü açacak. Kısa süreli yaşanan olumsuz hava yerini bir rahatlamaya bıraktı. Gemlik halkı bu konuda büyük bir birliktelik sağlayarak bazı yanlış yönlendirmelere izin vermediği gibi, Bursa ve Ankara nezdinde de gerekli siyasi teşebbüslerde bulunarak bir önceki KHK'daki nakledilmesi ibaresinin değiştirilmesini sağlamıştır" dedi.

Ağdemir, bu yasa ile birlikte Gemlik'in uzunca süre imar alanı sıkıntısının da ortadan kalktığını ifade ederek, "Başlayacak olan dönüşümle birlikte hem ticarette ciddi bir hareketlilik sağlanacak, hem de orman vasfını kaybetmiş alanlarda yapılacak yeni yapılaşma ile ilçemiz uzun süre imar alanı sıkıntısı çekmeyecek. Halkımız modern bir yapılaşmaya ve meskenlere kavuşurken, işadamlarımız ve bunun yanında sanayicimiz de yaşanan hareketlilikten ekonomik olarak güçlü bir yapıya kavuşacaktır" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gemlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title