Haberler

Agd Yahyalı Şubesi İftar Çadırı Açtı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi Yahyalı Temsilciliği uzun yıllardır devam eden iftar çadırı organizasyonunu bu sene de yapmaya devam ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi Yahyalı Temsilciliği uzun yıllardır devam eden iftar çadırı organizasyonunu bu sene de yapmaya devam ediyor. Her gün yaklaşık 500 kişi bu programlardan faydalanma imkanı buluyor.

Yahyalı ilçesinde Ulu Camii'nin yanında kurulan iftar çadırında yoğun günler yaşanıyor. İftar ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Yahyalı temsilcisi Recep Nazlı 9 yıldır bu işe gönül verdiklerini belirterek, "İlçemizde durumu müsait olmayanlara, yolda kalanlara, birlik ortamı görmek isteyenlere yönelik her sene iftar çadırı kuruyoruz. Hayırseverler destek veriyor bizlerde yönetmeye gayret ediyoruz. Gençlerimizde hizmetleri yapıyorlar. Güzel ve samimi bir ortam oluşuyor. Ahlak ve maneviyat havasının yoğun yaşandığı Ramazan ayında bizde hem kendimiz nasiplenmeye çalışıyoruz hem de başkalarına vesile olmak için çaba sarf ediyoruz. Özellikle gençlerimizi buralarda görmek herkes için mutluluk verici bir unsur oluşturuyor. Gençlerimiz bizim gücümüz. Onlarla iş yapmak, onların topluma faydalarının olmasını sağlamak bizim için çok önemli" dedi.

Recep Nazlı iftar programının içeriği ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Yahyalı merkezinde bir noktada olması nedeniyle halkımız erken vakitlerden itibaren gelmeye başlıyor. Sohbet etme fırsatı bularak birbirleriyle kaynaşıyorlar. Diğer taraftan ise evlerinde iftar etmesi gereken, yardıma muhtaç kişilerin evlerine servis yapıyoruz. Hatta bazen köylere de götürme fırsatı buluyoruz. İftar vakti gelince ise herkes masalardaki yerini alıyor. En güzel kısımlarından birisi de burası. Çünkü büyükçe bir masayı kaplayacak kadar çocuk ve genç buraya geliyor. Ortamın nezih havasını teneffüs etme fırsatı buluyorlar. Elbette sadece yemek yedirme işiyle kalmıyoruz faaliyetlerimiz art arda devam ediyor. Gençlerin namaz kılmalarını teşvik ediyoruz. Onlara yazın eğitimler vermeye gayret ediyoruz. Şuan için bu eğitimleri vermek için maddi durumu da uygun bir yer arıyoruz. Onun da olması ile birlikte çok faydalı işlere imza atmaya devam edeceğiz."

Yahyalı'da bu imkanı sağlayanlara teşekkür eden Nazlı, "Hayırseverler bu işin olmazsa olmazı. Özellikle Koyunca ailesine ve diğer tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bunun yanında belediyemiz ve desteklerini bizden hiç esirgemeyen ağabeylerimiz faaliyetlerimize destek veriyorlar. İl şube yönetimimiz ihtiyaçlarımızı karşılayarak ziyaretleriyle desteklerini gösteriyorlar. Hal böyle olunca da ortaya böyle bir ortam çıkıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

İftar programı çay sohbeti, akşam ve teravih namazlarının ardından sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Yahyalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title