Haberler

Agc Başkanlığı İçin Orhan Karagöl Adaylığını Açıkladı

Aytv Genel Yayın Yönetmeni ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karagöl, 30 Ocak’ta yapılacak olan AGC olağan kongresi için başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı.

Aytv Genel Yayın Yönetmeni ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karagöl, 30 Ocak'ta yapılacak olan AGC olağan kongresi için başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı. Karagöl, "Göreve geldikten kısa bir süre içinde AGC'yi yeni binasına ve arabasına kavuşturmak birinci önceliğimiz" dedi.

30 Ocak tarihinde yapılacak olan AGC Başkanlık seçimi için adaylığını resmi olarak kamuoyuna duyuran ilk isim Aytv Genel Yayın Yönetmeni ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karagöl oldu. Efeler'de bir restoranda yaptığı basın açıklaması ile adaylığı açıklayan Karagöl, meslektaşlarının desteğini beklediğini ifade ederek centilmence bir yarış olması temennisinde bulundu.

"GAZETECİLER BU TOPLUMUN SEÇKİN İNSANLARIDIR"

Aydınlı gazetecileri daha iyi şartlarda çalışması için bir takım yeniliklere imza atacaklarını dile getiren Karagöl, "Biliyorsunuz ki son iki dönemdir Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin yönetiminde yer aldım. Bundan her zaman gurur duydum. Mevcut Başkan Suat Deniz'in yeni dönemde aday olmayacağını açıklaması üzerine arkadaşlarla istişare yapıp aday olmaya karar verdim. Adaylığımın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Benim dışımda değerli arkadaşımızın da adaylığı konuşuluyor. Onlara da sevgilerimi sunuyorum. Biz bir siyasi parti veya başka bir örgüt değiliz, bizim daha elit bir örgüt olduğumuzu düşünüyorum. Gazeteciler bu toplumun seçkin insanlarıdır. Bizimde başkanlık yarışımız, bu seçime gölge düşürmeyecek şekilde centilmence geçecektir ve her zaman Aydınlı gazetecileri daha iyi şartlarda çalışmak, birlik ve beraberliği en güzel şekilde yaşamak adına başkanlık yapacağımızdan diğer başkan adayları adına da konuşabilirim. Bu konuda söz veriyoruz. Bu sebeple 30 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz kongrede, başkanlığa adayım tüm gazeteci arkadaşlarımın da desteğini bekliyorum" dedi.

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ AGC'Yİ KENDİ BİNASINA KAVUŞTURMAK"

Göreve geldikten sonra bir takım yeniliklere imza atacaklarını kaydeden Karagöl, "Hedeflerim ve projelerim var. Tabi ben bunları tüm gazeteci arkadaşlarımı ziyaret edip onlara anlatmak istiyorum. Bu toplumu değil daha çok bizim üyelerimizi alakadar eden bir durum. Öncelikli hedefimiz AGC'yi kendi binasına kavuşturmak. Bu konuda benim çalışmalarım var. Benimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarımla üzerinde çalıştığımız ve geliştirdiğimiz projelerimiz var. AGC'yi kendi binasına ve aracına kavuşturmak birinci önceliğimiz. Bunu da göreve geldikten bir iki aya içindeki kısa süre içinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda diğer gazeteci cemiyetleri ve dernekleri ile görüşüyoruz. Bilhassa medyanın Avrupa Birliği ile uyumu, medyanın daha iyi şartlarda çalışması ve yayınların da Avrupa Birliği standartlarına gelmesi noktasında Avrupa Birliği Bakanlığı'nın çok büyük destekleri var. Bu sadece AGC'nin değil Aydın'daki gazetecileri bir çatı altında toplayan diğer örgütümüzle beraber ortak bir proje geliştirip üye farkı gözetmeksizin Aydın'da çalışan her basın mensubunu daha çağdaş şartlarda ve daha iyi imkanlarda çalıştırmak bizim önceliğimiz olmalıdır. Önemli olan çıtayı bir üst seviyeye taşımak için adayım. Biz görevi rahmetli Mustafa Çezik'ten devraldık. Çezik Başkanımızın yaptığı işlerin üzerine bir şeyler koyabildiysek ve bu dönemin üzerine de bir şeyler koyabilmek bizim boynumuzun borcudur" diyerek sözlerini noktaladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınlı Karagöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title