Haberler

Ağar: "Yediğim Pekmez Gittiğim Antep'tir"

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar,"biz Yeni Gerilimler Yaratma Peşinde Değiliz. Beni Herkes Tanır Ben Mehmet Ağar'ım. Benim Yediğim Pekmez Gittiğim Antep'tir" Diye Konuştu.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar,''Biz yeni gerilimler yaratma peşinde değiliz. Beni herkes tanır ben Mehmet Ağar'ım. Benim yediğim pekmez gittiğim Antep'tir'' diye konuştu.

Ağar, Avrupa Demokrasi Vakfının davetlisi olarak Almanya'nın Köln kentine gelişinde gazetecilerin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın ''O zat hükümette olsa da konuşuruz'' sözleriyle ilgili görüşünü sorması üzerine, şunları söyledi:

''Bizim hükümette olduğumuz dönemde kimse kendini açıklama yapmak zorunda hissetmeyecek. Biz yeni gerilimler yaratma peşinde değiliz. Beni herkes tanır ben Mehmet Ağar'ım. Benim yediğim pekmez gittiğim Antep'tir. Askerle siyaset yapılmaz ama, askersiz de bu coğrafyada devlet idare edilmez. Nokta.''

Konuşmasının yanlış anlaşıldığına dikkati çeken Ağar, siyaset yapmadıklarını belirterek, ''Yeni gerilimler ortaya çıkartmayız. Af konusu yanlış anlaşıldı. Geçen dönemin hükümeti af çıkartacak oldu, altında kaldı. Böyle bir şeyin olması da söz konusu değil. Mevsimi mi?'' dedi.

DYP Genel Başkanı, televizyonda yaptığı açıklamanın iyi izlenmesi durumunda bu sonuçlara varılmayacağını belirterek, şunları söyledi:

''Hiçbir açıklamamızda genel af imamız olmadı. Affı millet yapar. Milletin istemediği aflar mecliste sıkıntı yaratmıştır. Türkiye'de yüreğinde evlat sahibi anneler arasında bir ayırımımız yoktur. Bizim amacımız bölünmez bütünlüğü korumaktır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title