Haberler

Ağar: İktidar Şikayet Yeri Değildir

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümet üyelerinin iş yerine hep şikayatte bulunduğunu söyleyerek, ''4.5 buçuk yıldır iktidardalar. İş yapmak yerine hep şikayet ettiler. İktidar şikayet yeri değildir'' dedi. Ağar, Elazığspor- Malatyaspor maçında yaşanan olaylardan da üzüntü duyduğunu belirtti.

Bursa'dan karayoluyla Ankara'ya giderken Eskişehir'de çevreyolu üzerinde bulunan 'Bir Yer Cafe'de mola verip kendisini karşılayan bir grup partiliyle sohbet eden Mehmet Ağar, gazetecilerin de sorularını yanıtladı. AKP'nin yaklaşık 4.5 yıldır iktidarda olduğunu belirten Ağar, ''Bu süre içerisinde iş yapmak yerine hep şikayet ettiler. İktidar şikayet yeri değildir. Kurumlarını yasa dışlılıkla suçlayan tek başbakan, bu iktidarın başbakanıdır. Şikayet etmeyen ve acz içinde olmayan bir başbakan, o koltuğa yakında çıkacaktır'' diye konuştu.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, bir gazetecinin sorusu üzerine Malatyaspor- Elazığspor arasında oynanan maçta bir grup Elazığspor taraftarının 'Ermeni Malatya' sloganı atması üzerine çıkan olaylara üzüldüğünü belirtti. Bu konuda Elazığ Belediye Başkanı ile görüştüğünü kaydeden Mehmet Ağar oluşturucak bir heyetin Elazığ'dan Malatya'ya gideceğini söyledi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ermeni asıllı öldürülen gazeteci Hrant Dink'in Malatyalı olması nedeniyle Elezığsporlu taraftarların 'Ermeni Malatya' sloganı atmaları ve çıkan olaylarda 3'ü polis 10 kişinin yaralanması olayını değerlendiren DYP Genel Başkanı ve Elazığ Milletvekili Mehmet Ağar şöyle deva etti:

''Fevkalade yanlış bir iş olmuştur. Ben Elazığ Belediye Başkanıi ile görüştüm. Onlar çok güçlü bir heyetle Malatyaspor'a ve Malatya Belediye Başkanı'na ziyarete gidecekler. 3-5 kendini bilmezin yaptığı yanlışın kabulü mümkün değildir. Bu yanlışlık millet nezdinde de kabul görmez. Bunun acilen tamiri gerekir. Herkes soğukkanlı olmalıdır. Siyasette ucuz oy alacağım diye zıtlaşma, kutuplaşma, kamplaşmayı Türkiye'de geliştirirseniz, ülke büyük zarar görür. Bunun geçmişte örneklerini gördük. Türkiye, bir daha o örnekleri yaşamayacaktır.''

ESKİŞEHİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title