Haberler

Ağar: "En Muktedir İktidarı Kurmak İçin Yoldayız"

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''Türkiye tarihinin en muktedir iktidarını kurmak için yoldayız ve geliyoruz'' dedi.

Ağar, eski ANAP Adana milletvekillerinden Musa Öztürk'ün partisine katılımı nedeniyle düzenlenen törende, iktidara gelecekleri yönündeki işaretleri, gittiği her yerde gözlemlediğini söyledi.

İktidarın halkı temsil etmediğini ve milletten kopuk olduğunu savunan Ağar, şunları kaydetti:

''Zora, maddi çıkara, baskıya ve yalan temeline dayalı bu iktidara karşı, ünlü halk ozanı Karacaoğlan'ın dediği gibi 'ferman bu iktidarınsa gelecek ve iktidar bizimdir'. Endişeniz olmasın, dağa taşa gidin söyleyin, geliyoruz iktidara. Bereketin, aşın, kardeşliğin olduğu, Türkiye tarihinin en muktedir iktidarını kurmak için yoldayız ve geliyoruz.''

Türkiye'nin sorunlarını kavrayamayanların yapabilecekleri hiçbir şey kalmadığını belirten Ağar, iktidarın, ''kendisi gibi ülkenin sorunlarını kavrayamayan ana muhalefet partisi ile kayıkçı kavgası yaptığını'' ifade etti.

Türkiye'nin bulunduğu toprakta bölgesinin en önemli gücü olduğunu belirten Ağar, ''Türkiye patinaj yapan ülke olmayacak. Milletin gururunu kim olursa olsun incitenlerin karşısında olacağız ve gereken cevabı vereceğiz'' diye konuştu.

''Hükümetin beceriksizliği merkez sağın bütünlüğünü yeniden karşımıza çıkarıyor'' diyen Ağar, merkez sağın tek adresinin DYP olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title