Haberler

Ağar: Bu Hükümet Tuzu Kuruların Hükümeti

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, DYP Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın Düzenlediği ve Yüzlerce Kişinin Katılığı Katılım Töreninde Hükümeti Sert Bir Dille Eleştirdi. 'Başbakan Ağar' Sloganları ile Sık Sık Konuşması Kesilen Ağar Hükümetin Çıkar Çevrelerinin Hükümeti Olduğunu Söyleyerek Sandıkta Hesaplaşacaklarını Belirtti.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, DYP Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ve yüzlerce kişinin katılığı katılım töreninde hükümeti sert bir dille eleştirdi. 'Başbakan Ağar' sloganları ile sık sık konuşması kesilen Ağar hükümetin çıkar çevrelerinin hükümeti olduğunu söyleyerek sandıkta hesaplaşacaklarını belirtti.

Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın tertip ettiği ve partiye yeni katılımların da kabul edildiği organizasyon 13:00 sıralarında Kadıköy Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlendi. Yoğun bir alkış ve sloganlar eşliğinde salona giren Ağar konuşmasını da bu çoşku ile sürdürdü. Ağar'ın hedefinde hükümet ve seçimler vardı. İktidarın güvenlikte, yolsuzlukta, dış borçta, yoksullukla mücadele edemediğini ve bunun sorumlusunun da başbakan olduğunu söyleyen Ağar: "Biz Başbakan ile sandıkta görüşeceğiz. Biz siyasetin sonuçlarını mahkeme kapılarında değil sandık içinde gören anlayışın sahipleriyiz" dedi.

"TUZU KURULARIN HÜKÜMETİ"

Hükümetin iktidara geldiği günden itibaren yoksullarla, orta kesimle ve hayatını alın teri ile kazananlardan uzak olduğunu belirten Ağar: "Bu hükümet tuzu kuruların hükümeti olmuştur. Kendisini iktidara taşıyan kesimi terk etmiştir. Bu anlayışı köküyle yerle bir edeceğiz. Biz zor durumda olanlara siyasi çıkar için değil hakiki anlamda yardım için destek olacağız. Bu kişiye özel şartnamelerle ihale veren kapkaççı anlayışı yerle bir edeceğiz. Türkiye zenginin daha zengin olduğu, geri kalan kesimlerin tümüyle ortadan kaldırıldığı bu zalim düzeni yok edeceğiz" diye konuştu. Sık sık alkış ve sloganlarla konuşması kesilen Ağar son günlerde çokça konuşulan suç oranlarının artışına yönelik olarak hükümete yüklendi.

"HÜKÜMET SOKAKLARIN EŞKİYAYA TESLİMİNE GÖZ YUMMUŞTUR"

Artan suç oranlarına yönelik hükümetin yetersiz kaldığını ifade eden DYP Başkanı Ağar: "Bu yüreksiz, bu beceriksiz hükümet olmayan siyasi iradesi yüzünden sokakların eşkıyaya teslimine göz yummuştur. Açıkça söylüyorum iktidarımızın ilk onbeş gününde sokakları millet adına teslim alacağız" diye konuştu.

Ağar'ın konuşması esnasında Maltepe Başıbüyük'te ikamet ettiklerini ve ev vaatleriyle insanların evlerinden çıkarıldığını iddia eden bir grup pankart açarak Ağar'dan destek istedi. Partililer ani gelişme karşısında kısa süre ne yapacaklarını şaşırarak olayı izlerken, daha sonra grubu sahneden aşağı indirdi. Ağar, Başıbüyük sakinlerine sahip çıkma sözü vererek durumdan haberdar olduğunu ve kendilerini yalnız bırakmayacağını söyledi. Yüzlerce kişinin ellerinde bayraklarla tezahüratta bulunduğu Ağar konuşmasının ardından partiye yeni katılan

üyeleri tek tek tebrik ederek rozet taktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title