Haberler

Ağapark sezonu açtı: Kartını al, tatile başla!

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi tarafından 2014 yılında yapımına başlanan ve 2015 yılında hizmete giren bölgenin örnek plaj ve sosyal yaşam tesisi Ağapark 2021 yaz sezonunu açtı.

Temiz ve güvenli ortamda, kaliteli koşullarda günübirlik tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi Mavi Bayraklı Ağapark Plaj ve Sosyal Yaşam Alanı sezonu açtı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın Aliağa'yı bir turizm ve tatil destinasyonuna dönüştürme vizyonu çerçevesinde kente kazandırılan Ağapark'tan yararlanmak isteyen misafirler kart.agapark.com adresinden başvuru formunu doldurup Ağapark Kartı edinerek kaliteli ve ekonomik tatilin keyfine hemen başlıyor.

KALİTELİ TATİLİN ADRESİ AĞAPARK

Ege Bölgesi'nin en gözde tatil rotaları arasında bulunan Ağapark, Mavi Bayraklı Plajı, güney sahillerini aratmayan denizi ve plajı, yürüyüş parkurları, spor sahaları, piknik alanları, kafeterya, oyun kafesi, fastfood restaurantları, alacart restaurantı, otoparkı, can kurtaran hizmeti, sağlık odası, bebek bakım odaları, mescid ve modern yaşam alanları ile bu yıl da tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

DÜZENLİ HİJYEN VE SAĞLIKLI TATİL TEDBİRLERİ

Aliağa Belediyesi tarafından 170 dönümlük alana kurulan Ağapark, Aliağa'nın futboldaki başarılı temsilcisi Aliağaspor FK tarafından işletiliyor. Bölgenin en büyük ve modern plajları arasında yer alan tesis, Covid-19 tedbirleri ile hijyen koşullarına uygun bir şekilde hizmet veriyor.

KARTINI AL, TATİLE HEMEN BAŞLA!

Kesintisiz olarak 4 yıldan bu yana Mavi Bayrak ile ödüllendirilen Ağapark'ta tatil yapmak isteyen misafirler kart.agapark.com adresindeki başvuru formunu doldurarak Ağapark sezonluk giriş kartı sahibi olabiliyor. Tesisten yararlanacak vatandaşlar, 100 TL ücretle satışa sunulan Ağapark kart ile 1 Mayıs 2022 tarihine kadar 100 giriş hakkına sahip olacak. İnternet üzerinden doldurulan başvuru formunun ardından vatandaşlar, ödemelerini Ağapark girişindeki müracaat noktasından nakit ya da kredi kartı ile yaparak sezonluk kartlarını teslim alabilecekler.

8 yaş altı çocuklar, 65 yaş üstü vatandaşlar, şehit ve gazi yakınları, engelli vatandaşlar karttan muaf olup girişte kimlik göstermeleri yeterli olacak. Ağapark'ta sunulan hizmetler ile ilgili detaylı bilgiye ise numaralı hattan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Serkan Acar Ege Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title