Haberler

Ağaoğlu Yeni Reklam Filmini Anlattı

Güncelleme:

İnşaat sektöründe çok tartışılan rant vergisiyle ilgili konuşan Ali Ağaoğlu; "Rolls Royce'a biniyorum diye inşaat sektörünü rant sektörü sanıyorlar" dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu inşaatta çok tartışılan rant vergisiyle ilgili konuştu. Ağaoğlu rant vergisine tepkisini; "Ağaoğlu Rolls Royce'a biniyor diye inşaat sektörünü rant sektörü sanıyorlar. Ben 30 senedir Rolls Royce'a, Mercedes'e biniyorum." sözleriyle dile getirdi.

"İNŞAAT SEKTÖRÜNE YÖNELİK ALGI OPERASYONU YAPILIYOR"

Ağaoğlu inşaat sektörüne yönelik bir algı operasyonu yapıldığını iddia ederken, "Ağaoğlu Rolls Royce'a biniyor diye inşaat sektörünü rant sektörü sanıyorlar. Ben 30 senedir Rolls Royce'a, Mercedes'e biniyorum. Bu sektöre yapılan çok büyük bir haksızlık var. Çok emek isteyen bir sektör." dedi.

"YENİ REKLAMLA YİNE GÜNDEM OLACAĞIZ"

Yeni bir reklam filmi de çektiklerini de ifade eden Ağaoğlu, "Yeni reklamla yine gündem olacağız. Epey konuşulacak gibi görünüyor. Bazı yorumlara sebep olacak" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu Mercedes Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

AnadoluMobil-ANDROID:

sirf senin sapikligin yuzunden senden ev almam genc kizlarla yari ciplak guruntuler yakisiyormu sana laz aşağı gibi mertce bir görüntü versen olmazmiydi .not :ben kürdüm ama seni boyle gofmeyi hic istemezdim parayi ve ünü o Çıplaklara kazanmadin ama onlarla kaybedersin akilli ol.

6
1
yanıtYanıtla
asilMobil-ANDROID:

Öyle genç ateşli karı kimde olsa böyle yüzü güler

3
4
yanıtYanıtla
FORDUS ERGENUS:

çok değil 10 sene içinde patates çok hızlı girişin çok hızlı inişi olur bu her zaman böyledir

5
0
yanıtYanıtla
Adana Mobil-ANDROID:

Bu sektörden cennetlik çıkmaz oda biliyor ve cennetini burda yaşıyor :-)

1
1
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

bence reklam parasını haberler com a ver valla sana çok emekleri var nankör olma

2
0
yanıtYanıtla
müco:

hep bir artislik peşinde. . ! böyle adamlar bir yokluk görse ne yapacaklar çok merak ediyorum. . devletin sayesinde zengin olanlar grubu:. !

1
0
yanıtYanıtla
sara...:

ya bu aliAğaoğlu, sanki istanbul''un HOROZU olmuş, bu İnşaatlar istanbul''u bitirdi. ? yemek yetmiyor, , , hizmet yetmiyor, , , Trafik problem, , , MEZARLIK yeri bulunmuyor. ya o''zaman bu İnşaatlar''ı? Doguya KAYDIRIN şaşkın ördekler.

0
0
yanıtYanıtla
dervismobilWeb@haberler.com:

hep olan fakirlere oluyor bizler pazarda 1kuruşun hesabini yaparken bunlar trilyonlarla oynuyorlar anlamadigim bu kaynak nereden geliyor iki gunde zengin olunur mu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title