Haberler

Afyonkarahisar: Tümgazider Başkanı Durna'dan Başhekimlere Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Afyonkarahisar Şube Başkanı Sadık Durna, Afyonkarahisar'da bulunan gaziler adına hastane başhekimlerini ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Afyonkarahisar Şube Başkanı Sadık Durna, Afyonkarahisar'da bulunan gaziler adına hastane başhekimlerini ziyaret etti.

Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yüksel Arıkan'ı, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cenk Özdur'u, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Türker Bahçeli'yi, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Hasip Kebapçı'yı ve Kocatepe Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran'ı ziyaret eden Sadık Durna, gazilerin sağlıkları konusunda müdahalenin hiç vakit kaybetmeden yapılacağından emin olduğunu belirterek, hastane başhekimlerine gazilere olan duyarlılıklarından dolayı şükranlarını sundu. Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Arıkan, gazilere hastanede sağlık sorunlarını giderebilmek adına ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cenk Özdur ise, gazilerin devlet hastanesindeki tedavileri için sıra beklemelerine gerek olmadığını kaydederek, "Kurmuş olduğumuz www.afyondevlethastanesi.com adresinden istediği sağlık bölümümüzde tedavi veya muayene olmak için randevu alarak hastanemize geldiği taktirde hiç vakit kaybetmeden vermiş olduğumuz randevu saatinde tedavisi ve muayenesi yapılacaktır. Ayrıca, acil durumlar da olabilir. Bu acil durumlarda gazimiz hemen hastanemize getirilerek, hiç vakit kaybetmeden muayenesi yapılmaktadır. Gazilerimize sağlıklı uzun bir ömür diliyorum" dedi.

Sadık Durna, "Hiçbir menfaat beklemeden uğrunda savaşmış olduğumuz devletimiz bizleri unvanların en asil ve en şereflisiyle onurlandırdı ve sağlık sorunlarımız için birçok imkanlar tanıdı. Gazilik unvanıyla onurlandırılan tüm gazilerimiz, gazilikleriyle gurur duyuyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title