Haberler

Afyonkarahisar: Sandıklı Tren Garı "En Temiz Tren Garı" Yarışmasına Aday

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait tren garı, "En Güzel Tren Garı" yarışmasına aday gösterildi.

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından, yolcu taşımacılığında yolcu ile yüz yüze gelen ve müşteri memnuniyetine doğrudan katkısı olan personelin çalışma şevki ve motivasyonunun arttırılması, yolcu trenleri ile garlardaki temizlik standardı ve anlayışının yükselmesi amacıyla "En Temiz Gar", "En Temiz Tren" ve "Örnek Personel" seçimi için kampanya başlatıldı. TCDD Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Sandıklı Tren Gar'ında da "En Temiz Tren Garı" ödülü almak için çalışma başlatıldı. Gar şefi Ertan Özüdoğru, ödülü almak için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Yolcuların inip binmesi için yolcu peronlarını 60 metreden 120 metreye çıkarttık. Yolcuların beklediği bölümler andezitle kaplandı. İstasyon çevresinde bulunan elektrik kabloları yer altına indirildi. Kurumsal kimliğe uygun yön levhaları yerleştirildi. Gara nostaljik aydınlatma lambaları takılarak, gar girişi çitlerle çevrildi. Garda bulunan bütün ağaçları bakıma alındı" diye konuştu.

(MD-SY-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title