Haberler

Afyonkarahisar - Sandıklı'da Dolu ve Yağmur Tarım Arazilerine Zarar Verdi

Sandıklı'da dolu ve yağmur tarım arazilerine zarar verdiAfyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yağmur ve dolu yağışı bahçelere zarar verdi.

Sandıklı'da dolu ve yağmur tarım arazilerine zarar verdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yağmur ve dolu yağışı bahçelere zarar verdi. Kiraz, vişne ve erik ağaçlarının yanı sıra sebze fideleri de telef oldu.

Sandıklı'ya bağlı Karacaören köyünde dün akşamüzeri yağmur ve dolu etkili oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaş zor anlar yaşarken, yağmur ve dolu bahçelerdeki ürünlere zarar verdi. Özellikle kiraz, vişne ve erik ağaçları başta olmak üzere domates, biber ve patlıcan gibi ürünlerin fideleri zarar gördü. Köy sakinlerinden Ahmet Özcan(60), 'Akşamüzeri yağmur başladı. Arkasından dolu başladı. 5- 6 dakika sürdü. Bütün mahsullere hasar verdi. Bahçelerimizde çok kaybımız var. Mağduruz. Allah'tan gelene bir şey diyemeyiz. Bütün kirazlara, eriklere, elmalara, domates, biber, patlıcan hepsinin zararı var' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title