Haberler

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden Fetö Operasyonları Açıklaması Açıklaması

Afyonkarahisar’da polis tarafından Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlarda toplamda 13 kişinin gözaltına alındığı, 14 okul ve öğrenci yurdunun ise kapatıldığı bildirildi.

Afyonkarahisar'da polis tarafından Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlarda toplamda 13 kişinin gözaltına alındığı, 14 okul ve öğrenci yurdunun ise kapatıldığı bildirildi.

Operasyonlarla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, operasyonların il merkezi ile birlikte 9 ilçede yapıldığı kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde yasa dışı silahlı FETÖ/PDY terör örgütüne ait oldukları belirtilen toplam 14 okul ve yurtta Afyonkarahisar Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen arama kararına istinaden arama yapılmıştır. Arama neticesinde, çok sayıda bilgisayar, GSM telefonları gibi dijital materyallere ve diğer suç unsuru olduğu değerlendirilen eşyalara el konulmuştur. İl merkezinde toplam 7 şahıs gözaltına alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı görevlilerince okul ve yurt mühürleme işlemleri halen devam etmektedir.

Ayrıca Bayat, Bolvadin, Çay, Şuhut, İscehisar, Dinar, Emirdağ, Sandıklı, Sultandağı ilçeleri ile koordine sağlanarak FETÖ/PDY terör örgütüne ait okul ve yurtlarda Sulh Ceza Hakimliklerince verilen arama kararlarına istinaden arama yapılmıştır. Arama neticesinde çok sayıda dijital materyallere ve diğer suç unsurlarına el konulurken Sandıklı ilçesinde ise 5 şahıs gözaltına alınmıştır.

Dün ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne (KOM) gelen ihbar doğrultusunda yapılan çalışmalarda, Bolvadin Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan arama ve el koyma kararına istinaden 1 şahsın ikametinde arama yapılmış olup, çok sayıda materyal ve dokümana el konulup şahıs gözaltına alınmıştır." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Bolvadin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title