Haberler

Afyonkarahisar: Eskişehir Valisi Çalışıcı'nın Mutlu Günü

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'nın oğlu Alperen Çalışıcı, Afyonkarahisar'da düzenlenen bir törenle evlendi.

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'nın oğlu Alperen Çalışıcı, Afyonkarahisar'da düzenlenen bir törenle evlendi.

Gaye Koşan ile Alperen Çalışıcı'nın düğün töreni Thermal Resort Oruçoğlu Otel'de gerçekleştirildi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Abdullah Kaptan kıyarken, nikah şahitliğiniyse İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şehabettin Harput, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sait Açba, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Muharrem Tozçeken, Murat Mercan ve Fahri Keskin, CHP Milletvekili M. Ali Arıkan, Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Bilecik Valisi Musa Çolak ve Kütahya Valisi Osman Aydın ve Serkan Sargılı adlı bir vatandaş yaptı.

Nikahın ardından Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, evlilik cüzdanını çifte verilmek üzere İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şehabettin Harput'a verdi. Çiftin büyük umutlarla geleceğe ve sonsuzluğa bir adım attığını söyleyen Harput, "İyi ve kötü günde beraber olma, acıları beraber yaşama, mutlulukları beraber paylaşma, bu hayat mücadelesinde sonsuza kadar birlikte olma, vatana, millete, devlete hayırlı evlatlar yetiştirme, birbirini anlayış, sevgi, saygı ve hoşgörüyle karşılama ilkesinden yola çıkarak bu birlikteliğin ömür boyu sürmesini diliyorum. Çifte mutluluklar diliyorum" dedi. Harput, aile cüzdanını geline verdi. Nikah törenin ardından genç çift piste çıkarak dans etti.

Düğüne, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arıkan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Fevzi Sürmeli, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halim Sözbilir, Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Düğünde ünlü sanatçı Mithat Körler de bir konser verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title