Haberler

Afyonkarahisar: Dinar Huzur Evi'nde İftar Yemeği

- Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi Buhurcular Huzurevi'nde Yardımseverler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin Katkılarıyla İftar Yemeği Verildi.

- Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi Buhurcular Huzurevi'nde Yardımseverler Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin katkılarıyla iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Dinar Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saffet Acar, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İrfan Yüksel, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Yardımseverler Derneği Başkanı Aynur Toker, huzurevinin en büyük sıkıntısının yakıt sorunu olduğunu belirterek, "Her kış olduğu gibi bu kış da kömür sorunuyla karşı karşıyayız. Yardımsever vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz sayesinde bazı sorunlarımızı aşıyoruz. Ancak bu yıl da kömür sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. Ayrıca huzur evimizde sandalye sayımızın az olmasından dolayı yaşanan sorunlarımız var. Sandalye sayımız bize yetmemektedir" diye konuştu. İlçe Kaymakamı Zafer Orhan ise, huzurevine kaymakamlık tarafından kömür yardımı yapılabileceğini söyledi. Orhan, diğer yardımsever vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinin de desteği ile huzurevinin kömür açığı sorununun giderileceğini belirtti.

(KK-SY-SÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title