Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar Mal Müdürlüğü tarafından harcama birimlerine yönelik mali mevzuatla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda Dinar Mal Müdürü Aynur Telli'nin sunumuyla başlayan bilgilendirme toplantısında, kamu kaynaklarının daha doğru ve daha etkin kullanılması gerektiği ve kamuda tasarruf döneminin başladığı belirtildi.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ise, tasarruf dönemi için bilgilendirme toplantılarının yürütülen işlemler için faydalı olduğunu kaydetti.

Başmakçı ilçesinde okul yararına kermes

Başmakçı ilçesinde Habibe Eren Anaokulu öğretmenleri ve velilerin işbirliğiyle okul yararına kermes düzenlendi.

Başmakçı Belediyesi Kız Öğrenci Yurdunun altında bulunan boş bir dükkanda okul ihtiyaçlarını karşılamak için açılan kermesi Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ziyaret etti.

Okul idaresi, öğretmenler, okul aile birliği ve öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu yöresel yemekler, içecekler, tatlılar taze bir şekilde servis edildi. Cüzi fiyatlarla ürünleri alan katılımcılar, okul ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunmanın da mutluluğunu yaşadı.

Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, eğitim ve öğretime destek vermenin çok mutluluk verici olduğunu, çocukların en iyi şekilde yetişmesi adına gereken neyse yapılacağını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kaymakamlık Başmakçı Dinar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title