Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine yeni tayin olan İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya'yı ziyaret etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine yeni tayin olan İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya'yı ziyaret etti.

Yeni görevinde başarılar dileyen Özkaya, ilçeyi kalkındırmak ve geliştirmek adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışılıp hizmet edilmesi gerektiğini, bütün kurumların ise layıkıyla görevlerini yerine getireceğini söyledi.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ise ziyaretten ötürü teşekkür ederek, "İlçede bütün vatandaşlarımız devlet dairelerinden mutlu bir şekilde ayrılacaklar." dedi.

Dazkırı'da 5 bin kişilik aşure dağıtıldı

Dazkırı Belediyesi tarafından ilçede bulunan bütün camilerde aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Her yıl Dazkırı Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen etkinlikte 5 bin kap aşure vatandaşlara dağıtıldı.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Talyan'ın da aşure dağıttığı etkinliğe vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

Muharrem ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Taylan, "Aşure demek, sevgi saygı, birliktelik ve kardeşlik demek. Aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan lezzetli bir tatlıdır, bu da bize farklılıklarımızla beraber bir arada yaşamanın lezzetini anımsatır. Bu yüzden Aşure geleneğimizi vatandaşla iç içe yaşatmaya çalıştık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Selami Kapankaya Dinar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title