Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar ilçesinde okuma yazma seferberliği başlatıldı.

Dinar ilçesinde okuma yazma seferberliği başlatıldı.

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, okuma yazma kurslarına, belgesi olmayan herkesi davet ettiklerini söyledi.

Yeni eğitim öğretim döneminde de okuma yazma bilmeyenlere hizmet edeceklerini ifade eden Koçer, "Bir Defter Bir Kalem O da Bizden, Gel Okuma Yazma Öğren" sloganıyla başlatacakları kurslara okuma yazması olmayan bütün vatandaşları beklediklerini söyledi.

Dinar Belediyespor lige hazır

Dinar Belediyespor Başkanı Muammer Mazlum, Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi'ne en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Mazlum, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlandıklarını belirtti.

Takımlarının tam kadro olarak çalıştığını dile getiren Mazlum, "Bomba gibi yeni sezona hazırlanıyoruz. Hiç kimse bu takının önünde duramayacak. Çok ağır koşullarda antrenmanlarına devam eden oyuncularımızı psikolojik olarak da maçlara hazırlıyoruz." dedi.

AK Parti Dazkırı yönetiminden köy ziyareti

AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçeye bağlı İdris köyünü ziyaret etti.

Erdoğdu ve beraberindeki yöneticiler, İdris köyüne konuk olarak, köy halkının taleplerini dinledi.

Köyün en büyüğü olan 89 yaşındaki Hamdi Tokdemir'i de evinde ziyaret eden Erdoğdu ve beraberindekiler, kendisiyle sohbet etti.

SANİMDER'den okul birincilerine altın

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde faaliyet gösteren Sandıklı İmam Hatipliler Derneği (SANİMDER), Anadolu İmam Hatip Lisesi okullarında dereceye giren öğrencilere altın hediye etti.

SANİMDER bilgi evinde gerçekleştirilen hediye töreninde Sandıklı Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Birincisi Merve Ordu ve Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Birincisi Nail Yamalı'ya hediye olarak çeyrek altın verildi.

SANİMDER Başkanı Ramazan Ayyıldız, üniversiteyi kazanan başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere de burs vereceklerini bildirdi.

Sportif sazan balığı yakalama yarışması sona erdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlenen Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması sona erdi.

Sandıklı'ya bağlı Akharım belde belediyesinin Afyon Tatlı Su Olta Balıkçıları ve Su Hayatı Koruma Derneği (ATSOBDER) işbirliğiyle düzenlediği Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması üç gün sonunda tamamlandı.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi ve konser programı düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title