Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik başkanlığında, öğrencilerin güvenliği toplantısı düzenlendi.

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik başkanlığında, öğrencilerin güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Kaymakam Keklik, kolluk kuvvetlerinin okulların güvenliği için gerekenleri yaptığını, ancak bu konuda velilere, öğretmenlere, okul müdürlerine ve muhtarlara da çok işler düştüğünü söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Taylan ise, okulların en güvenli hale gelmesi adına her türlü çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Şimdiye kadar okullara sorgusuz sualsiz destek verdiklerini kaydeden Başkan Taylan, "En son olarak Alkim İlk ve Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulu arasında kalan yolda trafik sıkışıklığını önlemek amacı ile araç park alanı ve araçların hızlı geçişini önlemek için hız kesici kasis yaptık. Çocuklarımızın ve okullarımızın güvenliği açısından her ne gerekiyorsa Dazkırı Belediyesi olarak yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Hiçbir okul müdürümüzü geri çevirmedik, sürekli yardımcı olmaya çalıştık. Şu anda eğer varsa okullarımızın bir eksiği yapmaya hazırız." diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Öncü, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavfuş Fedat Kazma, okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Vergi Haftası

Evciler ilçesinde 29. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Evciler Vergi Dairesi Müdürü Serhan Uyan ve daire personelleri, Evciler Kaymakamı Kadir Algın'ı ziyaret etti.

Kaymakam Algın, "Vergi bir ülkenin gerçek ve tüzel kişilere yüklemiş olduğu ekonomik zorunluluktur. Devletin vatandaşlara yüklemiş olduğu ekonomik zorunluluğun asıl işlevi devlet harcamalarını karşılamaktır. Yani yol, su, elektrik, sağlık, eğitim gibi altyapı hizmetleri verilen bu vergilerle karşılanmaktadır. Vergi ödeme fakir zengin fark etmeksizin herkesin ödemesi gereken bir yükümlülüktür." diye konuştu.

Uyan ise, bütün personelleriyle birlikte vergi toplama konusunda hassasiyetle çalıştıklarını, vatandaşların daha da duyarlı olmasını beklediklerini söyledi.

Dinar'da okuma yazma seferberliği

Dinar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından okuma yazma seferberliği başladı.

İlçeye bağlı Çiçektepe köyünde başlatılan ve 15 bayanın katıldığı kurslarda okuma yazma bilmeyenlere öğretmenler eşliğinde eğitimler veriliyor.

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemizde herhangi bir nedenle eğitim öğretim hakkından yararlanamayan veya temel eğitimini tamamlayamayan vatandaşlarımızın okuryazar hale gelebilmeleri ve yarım kalan eğitimlerini tamamlayabilmeleri için kursumuzu açtık. Vatandaşlarımızın eğitimi için her şeyi yapacağız." diye konuştu.

AK Parti Dazkırı İlçe Teşkilatından eğitime destek

Dazkırı AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından eğitim ve öğretimine devam eden anaokullarına destek yapıldı.

İlçeye bağlı köylerde bulunan anaokullarına modern yer halıları ve çocukların gelişimi için oyuncak gurupları hediye edildi.

Dazkırı AK Parti İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen köy okullarında idarecilerle görüşmeler yapıldı. Okulların diğer eksikliklerini de yerinde görerek tespit eden heyet, daha sonra okullarda kullanılmak üzere gerekli ihtiyaçları teslim etti.

Erdoğdu, AK Parti hükümetinin eğitim ve öğretime çok önem verdiğini, geliştirilen birçok projeyle eğitimi ücretsiz hale getirdiğini söyledi.

Teşkilat olarak köy okullarının eksikliklerini yerinde incelediklerini de belirten Erdoğdu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini en iyi seviyeye getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Keklik Ak Parti Evciler Dazkırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title