Haberler

Afyonkarahisar'daki Cinayetlerde Şantaj İddiası

Afyonkarahisar’da dün biri kadın biri erkek iki kişinin öldürüldüğü olayın ardında şantaj yapıldığı iddiası ortaya çıktı.

Afyonkarahisar'da dün biri kadın biri erkek iki kişinin öldürüldüğü olayın ardında şantaj yapıldığı iddiası ortaya çıktı.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde dün meydana gelen olayda iki kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yapılan otopsinin ardından hayatını kaybeden Bahar Karabağ Bolvadin ilçesi Karabağlar köyünde sabah erken saatlerde toprağa verildi. Hayatını kaybeden Hüseyin Arslan ise Bolvadin Devlet Hastanesi Morgundan alınarak memleketi Gaziantep'in Nurdağ ilçesine gönderildi.

Uyku ilacı içirip şantaj yaptıkları iddiası

Cinayetler sonrasında ise yeni iddialar ortaya çıktı. Cinayeti R.K.'nin mi yoksa oğlu Ü.A'nın mı işlediği yapılan tahkikatlar sonucu ortaya çıkacağı bildirildi. İddiaya göre; Bahar Karabağ aynı mahallede yaşayan R.K.'yı evine davet etti. İkram ettiği içeceğine uyku hapı koyan Bahar Karabağ'ın sevgilisi Hüseyin Arslan, R.K. bayıldıktan sonra tecavüz ederek bunu cep telefonu ile görüntüledi. Daha sonra olayı hiç kimseye anlatamayan R.K. Hüseyin Arslan ve birlikte yaşadığı sevgilisi Bahar Karabağ'ın tehdit ve şantajlarına maruz kaldı. Daha sonra olayı duyan R.K.'nin ilk eşinden olan oğlu Ü.A., pompalı silahla Hüseyin Arslan ve Bahar Karabağ'ın birlikte yaşadığı eve giderek burada evin önünde ikisine de kurşun yağdırdı. Başlarından aldıkları kurşun darbeleriyle iki sevgilide olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası emniyet ekipleri tarafından kıs kıvrak yakalanan R.K. cinayeti tek başına işlediğini ve oğlu Ü.A.'nın olayla bir ilgisinin olmadığını öne sürdü. Şüphelilerin emniyetteki ifade verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan anne ve oğlu tutuklanarak ceza evine gönderildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Arslan Karabağlar Bolvadin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title