Haberler

Afyonkarahisar'da Yolcu Otobüsü Uçurum Kenarına Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu otobüsünün, uçurum kenarında devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapatılan yol, ekiplerin kontrolünde sağlanıyor.

YOLCU OTOBÜSÜ, UÇURUM KENARINDA DEVRİLDİ

Sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen Pamukkale firmasına ait yolcu otobüsü, Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 35. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öte yandan karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

ÖLEN VE YARALANANLARIN İSMİ AÇIKLANDI

Kazada ölen kadın yolcunun 25 yaşındaki Semra Polat olduğu belirlendi. Aynı kazada otobüs şoförüyle birlikte Feridun Aydın, Gül Sarı, Nihat Kaba, Merve Gül Beyan, Keman Osman Çelik, Funda Tellice, Meral Güzel, Fatma Kısta, Gülsüm Dilara Pişkin, Rabia Uslu, Şükran Eryılmaz, Mehmet Biçer, Alara Türkeli, Serla Balkarlı, Berin Korkmaz, İrfan Gündüz, Büşra Nur Yıldız ile Rus turistler Olep Marcenko ve Alla Marcenko yaralandı.

1 KİŞİ AĞIR YARALI

Yaralıların tedavisi sürerken durumu ağır olan Büşra Nur Yıldız'ın (21) Konya'daki hastaneye sevk edildiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (9)

TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Ah yavrum ''MAKİNİST AH'' biliyorum gece ve gündüz hiç durmadan çalışıp çabalıyorsunuz. Hep ayaktasınız. Yorgun argın, bitkin, uykusuz vaziyette hep çalışıyorsunuz. Yüce Yaratandan geçmiş olsun dileklerimi iletir sizlere sağlık ve esenlikler, ölüye Yüce Yaratandan rahmet ve merhamet diler toprağı nur mekanı ''CEENET'' yoldaşı Yüce Yaratan ve onun Yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa sav. olsun. Yaralılara da Yüce Yaratandan ''ACİL''şifalar diler, sevgili makinistim olunuz açık, bahtınız ''AK''mutlulu

3
4
yanıtYanıtla
doğrucu:

insanlar otobüse şöföre güvenip canlarını emanet ediyolar mesleği şöförse uyumayacak arkadaş yoksa herkes otobüs sürebilir çok uykun varsa çek kenara uyu gidemiyorum de yolculara . .

3
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Çay kahve servisi telefon konuşması ve yorgunluk şoförleri bir şekilde kontrol dışı bırakıyor araçlar kendi kendine kaza yapmaz ben İstanbul Mersin yolculuğu yaptım bunları gördüm

3
0
yanıtYanıtla
xx:

ulkemizde savasa ne gerek trafik daha olumcul oldu

3
0
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Eyyy Bağışlaması bol Rabbim. Yalnızca sana kulluk eder yalnızca senden yardım dileriz. Bizi doğru yola ilet. Mutluluk verdiklerinin yoluna ilet. Bağışından ve bağışlamandan uzak kalanların, azıp sapmışların yoluna değil. Bizlere acı, bizlere merhamet et. Bizleri iki cihanda aziz eyle, bizleri ''CEHENNEM'' ateşin de yakma. Bizleri kendine''KUL''habibin Muhammet Mustafa ya sav. ümmet eyle diyeceksin var mı daha ötesi? Doğarken ağlardın gülerdi sana alem. Öyle bir hayat yaşa ki sen ölürken gül ağlasın sana ale

2
1
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Şimdi ''FERYAT''edip ağlamanın bir anlamı var mı? Yok!İş işten geçti. Çokuk Çocuğuna sahip çıkacaksın ''SAHİP''sen sahip çıkmazsan bu gençlik''BATACAKTIR''batacak! Onun için sonradan dizini dövmektense önceden ''HIRINA-HIZANI NA'' sahip çıkacaksın sahip. Ne kadar zengin o kadar Yüce Yaratana ''KUL'' olacaksın kul! Hiç bir zaman''AZIP-SAPMIYACAKSIN''. Her daim Yüce Yaratnın ''KORKUSU''içinde olacak''HARAM''işlemeyeceksin. Hep şöyle diyeceksin. Allahım yalnızca sana kulluk eder, yal

2
1
yanıtYanıtla
EMRECAN:

YOK KALTEDE ODUN VERMEZ AMA SOFORLER FAZLA PARA KAZANIYIM DIYE INMIYORLAR ARACLARDAN DOGAL OLARAK YORGUN DUSUYORLAR AMA BENCE EN IYI SUAN KAMIL KOC SOFORLERI DINLENMEDEN ALKOL MUANESI OLMADAN DIRAKSOYANA CIKARMIYORLAR YOLCULARA VE CALISANLARINA ILGISI PAHA BICILMEZ BENCE

0
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

ÇÖZÜM BELLİ YHT . HEM UCUZ HEM EMNİYET, HEM KONFOR; VARMI DAHA ÖTESİ

1
0
yanıtYanıtla
hakan:

ucurumun ne oldugunu bilemiyomu bunu yazan tobe tobeee allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title