Haberler

Afyonkarahisar'da "Kardeşlik İftarı"

Afyonkarahisar Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca yetimlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca yetimlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Belediye Sosyal Tesislerindeki iftar öncesinde, yetimlere, Afyon İHH İnsani Yardım Vakfı'nca  bir alışveriş merkezinde bayramlık alışverişleri yaptırıldı. Yetim çocuklar için düzenlenen eğlence programı iftarla devam etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu anımsatarak, bu ayda ülke olarak topluma ve insanlara yararlı ne kadar çok iş yapılırsa o kadar fayda sağlanacağını ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise, ramazan ayının ortasında, çok değerli bir günde, yetimlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da ramazan ayının 15'inci günün tüm dünyada "Yetimler Günü" olarak kutlandığını ve bugünde de "kardeşlik iftarı"nın düzenlendiğini dile getirdi.

Çoban, "Çevresinde, yetim tanıyanlar, yetim barındıranlar, bir Allah'ın kulu ihtiyaç halindeyse, siz de bu ihtiyaç halini bize bildirmezseniz vebali sizlerdedir. O ihtiyacı İHH ve bizlere bildirirseniz, bizler o vebali taşımaya hazırız. O yüzden buradayız" dedi.

İftarın sonunda, hatıra fotoğrafı çektirildi. - Afyon

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Çoban Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title