Haberler

Afyonkarahisar'da İlginç Protesto

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediyesi'nin önü ilginç bir protestoya sahne oldu.

45 SA 1299 plakalı aracının, belediyenin yol yapım çalışmaları esnasında ziftle kirlendiğini iddia eden Ömer Kasım Kömürcüoğlu isimli bir vatandaş aracının camlarına "Yaz boyu yatan, kış gelince hizmet amaçlayan belediye zihniyetini ayakta alkışlıyorum", "Yağmurlu havada asfalt döken zihniyeti ayakta alkışlıyorum", "Araba yıkamacıları sizlerle ne kadar gurur duysa azdır" cümlelerinin yer aldığı kağıtlar yapıştırdı. Tepkili vatandaş, aracını sabah saatlerinde belediyenin önündeki ücretli park yerine park ederek gitti.

POLİS TELEFONLA ARADI

Sabah saatlerinde iş başı yapmak için belediyeye gelen çalışanlar, büyük bir kısmı zift ile kirlenmiş ve camlarında belediyeyi protesto eden yazıların olduğu araç ile karşılaştı. Ne olduğunu ilk başta anlayamayan çalışanlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis aracın plakasından sorgulama yaparak sahibi Ömer Kasım Kömürcüoğlu'na ulaştı. Kendisi ile telefonda görüşen polislere aracını kaldırmayacağını ve orada park halinde bırakacağını söyleyen Kömürcüoğlu ikna edilemedi.

"ARACIN NASIL BU HALE GELDİĞİ KONUSUNDA BİR FİKRİMİZ YOK"

Protestonun ardından konu ile ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk ise, "Bizim açıkçası aracın nasıl bu hale geldiği konusunda bir fikrimiz yok. Park halinde olduğunu düşünsek bile bizim yollarda yaptığımız çalışmalarda 10 santimetreden fazla malzeme kullanmıyoruz. Yani yol yapılırken makinelerden araca zift ya da yağ gelmiş desek o da olamaz. Zaten çalışma yaptığımız bölgede park halinde bir araç bile olsa biz hemen sahibine ulaşır ve aracın herhangi bir zarar görmemesi için oradan kaldırtırız" dedi. Öztürk, ayrıca belediyeden kaynaklanan bir sorun olması halinde araç sahibine de yardımcı olacaklarını söyledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title