Haberler

Afyonkarahisar'da Hıdırellez Şenlikleri

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Hıdırıllez şenliği kapsamında, sanatçı Müşerref Akay'ın verdiği bir konser verdi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Hıdırıllez şenliği kapsamında, sanatçı Müşerref Akay'ın verdiği bir konser verdi.

Bolvadin Belediyesi tarafından Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe katılan sanatçı Müşerref Akay, sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı.

Konsere, Kaymakam Osman Nuri Canatan, Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Onur Coğan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Durmuş Yöndem, Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, daire müdürleri, MHP Milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-SANDIKLI

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Hıdırellez Şenlikleri ise Hüdai Kaplıcasında yapıldı.

Sandıklı Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez şenlikleri ve Yeni Sandıklıspor futbol ve basketbol takımlarının şampiyonluk kutlamaları, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında Grup Laçin'in konseri ile kutlandı.

Hüdai Kaplıcaları caddelerinin yoğun kalabalık nedeniyle dolup taştığı kutlama programında, vatandaşlar Grup Laçin konseri ile coşarken, sergilenen çeşitli animasyon, skeç, yarışma, Tubil halk dansları ve düğün seğmenleri katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı.

-İSCEHİSAR-

İscehisar Kaymakamı Hakan Engin, Karakaya köyünde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı.

Karakaya Köyündeki bir köy odasını ziyaret eden Kaymakam Engin, köy halkının hıdırellez bayramını kutladı. Daha sonra köy halkı, ilköğretim okulu öğrencileri ve öğretmenler, şenlik için hazırlanan yemeklerden tattı.

Buradan İscehisar Belediyesi'nin düzenlediği şenlik yemeğine katılan Kaymakam Engin, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye çalışanları ile yemek yedi.

Engin, İscihisarlıların ve belediye personelinin hıdırellez bayramını kutladı.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title