Haberler

Afyonkarahisar'da Görme Engelliler İçin Kurs Düzenlenecek

Afyonkarahisar'da Görme Engellilerin İş Sahibi Olabilmeleri İçin Bilgisayar Kursu Düzenleneceği Bildirildi. Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve İş-kur İl Müdürlüğü'nün Ortaklaşa Düzenlediği Kursa 18 Görme Engelli Katılabilecek.

Afyonkarahisar'da görme engellilerin iş sahibi olabilmeleri için bilgisayar kursu düzenleneceği bildirildi. Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve İş-Kur İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kursa 18 görme engelli katılabilecek.

Kurs hakkında bilgiler veren Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mesut Yurt, kursun amacının görme engellilere istihdam sağlamak olduğunu söyledi. Kursların 3 ayrı dönemde 6'şar kişilik toplam 18 kişiyi kapsayacağını anlatan Yurt, "Kursiyerlerimiz bu kurslardan ücretsiz faydalanabileceği gibi günlük 15 YTL civarında harçlık verilecek. Kurslara müracaat yapmak isteyen kursiyerlerimizin İş-Kur'a kayıtlı olmaları gerekiyor. En az ilkokul mezunu ve 15-45 yaş arası görme engellilerimizi bu kurslara katılmaya davet ediyorum. Kursa katılacak olanların Meydanoğlu Zafer İşhanı'nın 6. katında bulunan derneğimize müracaat etmeleri yeterlidir" dedi.

(MD-ATA-Y) 04.06.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title