Haberler

Genç Kadın, Bir Anlık Dikkatsizliğinin Bedelini Canıyla Ödedi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 22 yaşındaki Kübra Arslan, bir anlık dikkatsizliği sonucu TIR'a arkadan çarptı. Dehşete düşüren kazada genç kadın, feci şekilde can verdi.

Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada, otomobil TIR'a arkadan çarptı. Otomobilde sıkışan 22 yaşındaki Kübra Arslan hayatını kaybetti.

OTOMOBİL TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Alınan bilgiye göre kaza, Afyonkarahisar-İzmir karayolunun 7. kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi. Bahadır M.'nin kullandığı 34 GE 8221 plakalı otomobil, İrfan K. yönetimindeki 07 DCU 02 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Afyonkarahisar'da Feci Kaza, Genç Kız Hayatını Kaybetti

EKİPLER, GENÇ KIZI SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARDI

Kaza sonrası olayı gören diğer araç sürücüleri, sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Kısa sürede kazanın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri otomobilde bulunan 22 yaşındaki Kübra Arslan'ı sıkıştığı yerden çıkardı.

Afyonkarahisar'da Feci Kaza, Genç Kız Hayatını Kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, Arslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Arslan'ın cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (46)

doing:

tır ve kamyonların arka kısımlarına dermi bariyer yapıyorlar ve araçların altına girmesini önlüyor bu sistemi mecburi olarak tüm kamyon ve tırlar için yapılması acilen gerekli maliyeti yok denecek kadar az

46
1
yanıtYanıtla
kurye:

bence cep telefonu merakından olmuştur telefon kurcalamaktan yolu takip etmiyorlar hem kendilerini hemde diğer insanları risk altına atıyorlar

31
12
yanıtYanıtla
yazmaktan bıktım:

10 senedir yazıyorum buralara; tırların kamyonların arkasına yeterli sağlamlıkta bariyer diye. . . . . sanırım ulaştırma bakanının veya millet vekillerinden birinin yakın akrabası bu şekilde ölmeden bir sonuç alınamayacak.

31
1
yanıtYanıtla
EMNIYET DEMIRI YASAL OLMALI:

EMNIYET DEMIRI YASAL OLMALI

30
1
yanıtYanıtla
Dümbük:

ha suç tırın oldu şimdi. aptallar dikkatli kullanın kaza olmasın.

5
25
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ÇOK BAKIMLI BİR BAYAN OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ, ARAÇ SÜRERKEN ASLA AYNADA KENDİME BAKMIYORUM. . VE ÇOK TELEFON BAĞIMLISI BİR BAYAN OLARAK İNANIN ARAÇ KULLANIRKEN ÇALSA DAHİ BAKMIYORUM. . ARACI DURDURUP BAKIYORUM. . ARAÇ KULLANIRKEN GÖZÜM SÜREKLİ YOLDA VE ETRAFTA. . YAN AYNADAN GÖZÜM ARKADA. . İNSANLAR ÖNCE KENDİLERİ DİKKAT ETMELİ. . YOKSA SONUCU AYNEN BU ŞEKİLDE VAHİM. . ALLAH RAHMET EYLESİN. .

18
10
yanıtYanıtla
dürbünsüz:

çok bakımsız bir erkek olarak söylüyorum ki inanın hiç aynaya bakmıyorum. ve hiç telefon kullanmaya bi adam olarak söylüyorum ki inanın hiç telefona bakmıyorum.

yanıt9
yanıt6
adamın biri:

Takip mesafesinede uy gerekli fren mesafen kalır.

yanıt4
yanıt0
EMNIYET DEMIRI:

EMNIYET DEMIRI ZORUNLU DEGILMI ANLAMIYORUM BU KADAR BASIT BIR COZUMU VAR

24
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN. AİLESİNE SABIRLAR VERSİN. .

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title