Haberler

Afyonkarahisar'da "Aşmak İçin Hareket Projesi" Devam Ediyor

Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından yürütülen “Aşmak İçin Hareket Projesi” kapsamında Afyon Barosunun genç avukatları engelli gençler ile futbol maçı yaptı.

Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından yürütülen "Aşmak İçin Hareket Projesi" kapsamında Afyon Barosunun genç avukatları engelli gençler ile futbol maçı yaptı.

Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz'ün proje kapsamında gerçekleştirdiği organizasyon ile genç avukatlar, engelli gençlerle yeşil sahalarda buluştu.

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Feyza Kayar, projenin bundan sonraki ayağının, farklı spor dallarında devam edeceğini söyledi. Kayar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aşmak İçin Hareket Projesini, genel merkez koordinatörlüğünde, tüm şubelerle birlikte bir sisteme oturttuk. Her ay engelli ve engelsiz bireylerimizi, farklı bir spor dalında buluşturacağız. Mayıs ayının spor dalı futbol oldu. Bu beşinci maçımız. Bu kez de avukatlarımızla engellileri bir araya getirdik. Onlara da duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Projemize her meslek gruplarından katılım sağlanabilir. Proje çok keyifli ve verimli geçiyor. Engelli kardeşlerimiz çok mutlu oluyor. Engelsiz bireylerimiz de bir engelliyi daha yakından tanıyarak farkındalık oluşturuyor. En önemlisi hayatlarında bir engelli arkadaşları oluyor. Onlarla vakit geçiriyor. Aşmak İçin Hareket 2 yıl boyunca farklı spor dallarında düzenli devam edecek." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title