Haberler

Afyonkarahisar'da 110 Öğrencinin Cipsten Zehirlenmesi

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesinde Yedikleri Cipsten Zehirlenen ve Hastaneye Kaldırılan 110 Öğrenciden 97'si Taburcu Edildi.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yedikleri cipsten zehirlenen ve hastaneye kaldırılan 110 öğrenciden 97'si taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre, İhsaniye'ye bağlı Döğer beldesindeki Fatih İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 110 öğrenci, okul kantininde satılan cipslerden yedikten sonra mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle öğretmenlerine başvurdu. Öğrencilerinin cipsten zehirlendiğinden şüphelenen öğretmenler ise yetkililere haber verdi. Bunun üzerine okula gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk etapta 36 öğrenciyi Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirdi. Şikayetlerin artması üzerine toplam 110 öğrenci, aynı hastaneye getirildi. Burada serum takılan öğrenciler, tedavi altına alındı. Akşam saatlerinde tedavileri tamamlanan 97 öğrencinin evlerine gönderildiği, kalan 13 öğrencinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

(ATA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title