Haberler

CHP'li Ağbaba: O Saray Başına Yıkılacak

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin, "Komandolar bile koruyamayacak, O kaçak saray başına yıkılacak" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin olarak " Komandolar bile koruyamayacak, O kaçak saray başına yıkılacak" açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP'li belediyelerin daha iyi hizmet üretmesi için oluşturduğu 'Kardeş Belediyeler Projesi' kapsamında Afyonkarahisar'a geldi. Projenin tanıtımı için CHP İl Başkanlığı'nda, Veli Ağbaba ile CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve partililerin katıldığı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Veli Ağbaba, "Kentleri en güzel Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor. CHP'li belediyelerin yönettiği kentlerde huzur var, sevgi var, kadın- erkek eşitliği var, ayrımcılık yok. Biz ' Türkiye'yi en iyi biz yönetiriz' diyoruz" dedi.

'SARAYDA YOKSULLARIN ALINTERİ VAR'

Türkiye gündemine ilişkin de açıklamalar yapan Ağbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı korumak için özel komando tugayı oluşturduğunu söyledi. Ağbaba, "Dünyanın gündeminde bir de kaçak saray var. Afyon'un bir tek metrekarelik mermeri kaçak sarayda kullanılmadı. İtalya'dan, Brezilya'dan, Arjantin'den geldi oradaki mermerler. Ülke bu kadar yoksullukla karşı karşıyayken, kendine benzer örnekleri görüyor. Mübarek'i görüyor, Libya'yı, Tunus'u görüyor. Yeni bir komando taburu kuruyor. Kaçak sarayı koruyacak yeni bir ordu kuruyor. O'nu onlar bile koruyamayacak. O kaçak saray başına yıkılacak. Çünkü orada herkesin emeği, alın teri var. Herkes biliyor, kendisi de biliyor ki orası yoksulların alın teriyle yapıldı. Her türlü yolsuzluk, hırsızlık tescillendi bu ülkede. Yayın yasağıyla bunu önleyemezsiniz" dedi.

2015 SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞMALAR

2015 seçimlerindeki propagandalarının da Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinde yoğunlaşacağı sinyalini veren Ağbaba, şöyle dedi:

"2015 seçimlerinde yapacağımız mücadele, bu sarayın yıkılması için olacak. Daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi, laiklik için olacak. Laik, demokratik cumhuriyet için olacak. Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu şey, AKP iktidarından kurtulmaktır. Başbakan değil, bir memur gibi, bir emir eri gibi davranan fotokopi Başbakan'dan da Türkiye'nin kurtulması gerekiyor."

YALOVA İÇİN RAPOR HAZIRLANIYOR

CHP'li Yalova Belediyesi'nin kentteki ağaçları kestiğinin anımsatılması üzerine Yalova hakkında bir rapor hazırladıklarını söyleyen Ağbaba, ağaçların korunması gerektiğini vurguladı. Ağbaba, "Yalova ile ilgili arkadaşlarımızı gönderdik. Bir heyet oluşturduk. Orada belediyemizin bir hatası varsa bunu söylemekten çekinmeyiz. Biz her yerde yeşilin, ağaçların kesilmesine karşıyız. Bir eksikliğimiz varsa bunu söyleyeceğiz. Bir rapor hazırlayacağız, genel başkanımıza sunacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Veli Ağbaba Ak Saray Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

seyit yildiz:

turkiye ekonomisiyle eski turkiye deyil sayin vekil barakin duygu somurgesini milletin uzerinden para olduktan sonra tc de ihtiyaclara gore sarayda yapilir koprude yapilir tren yoluda yapilir daha akliniza negelirse millete hizmette yapilir yapilirda yapilir okadar

11
4
yanıtYanıtla
05 dayıMobil-ANDROID:

La Ne diyor bunlar siz kendize bir aynada bakın öy birilerinin çığırtısıyla AK SARAY yıkılmaz AMA BİRİLERİ ELLERİNİ AÇIP DUAYA BAŞLARSA TAŞ KABİR DE KURTARAMAZ SİZİ HABERİNİZ OLSUN .

11
3
yanıtYanıtla
mehmet:

hangi ülkede bir Cumhurbaşkanına bu densiz kelimeleri kullanır ki merak ediyorumyaşından başından utan bee

11
3
yanıtYanıtla
Akbulut Mobil-IOS:

Gördük siz neler yaptiniz yine Cami Kapatip Kuran Yasak olacak hurriyet anlayisiniz bu

11
2
yanıtYanıtla
bilvanısli şorpırMobil-ANDROID:

duyduğuma gore saray'a çokça da köpek lazımmış. Durmadan havlayıp saray'a zarar vermeye kalkışan saray düşmanlarından saray'ı korumak için. Bence oka dar köpeği bulmak hiçde zor de ğil. Çünkü bir sürü İT var ortada

7
6
yanıtYanıtla
ercanMobil-ANDROID:

bu adam delimi ne manteliteye bak o saray erdoganinmi halkin halk ne yapar seni ozaman bu kafayla gidersez 100 yil daha iktidara gelemezsiniz halk dusmani cumhur baskanligina saygi gosterceksin

11
2
yanıtYanıtla
cemil berk Mobil-ANDROID:

bir CHP li olarak soruyorum nasil boyle bir hata yapabiliyorsunuz anlayamiyorum.ağaç kesenlere kiziyoruz ......sizin kafaniz calismiyormu .....sizden bir şey olmaz.

11
0
yanıtYanıtla
burhanMobil-ANDROID:

bu ülkede yikmaktan başka ne işe yararsiniz.aldığınız para bile haram.allah size fırsat vermesin.

8
2
yanıtYanıtla
GERÇEKCİ OLMobil-ANDROID:

AKSARAY İHTİYAÇ HEYKELLER VE ANIT KABİR İHTIYAÇMI.AK SARAYIDA YIKALIM HEYKELLERİ ANIT KABİRİDE .

7
2
yanıtYanıtla
CESİ:

Leş gibi kan ve kin kokuyorsunuz, hem de parti olarak. sahi. babanız İnönü 1974 yılında öldüğünde çocuklarına ne kadar ya da kaç milyar lira miras bırakmıştı ?

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title