Haberler

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Çalışmaları

Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Bahar Ayının Gelmesiyle Birlikte Yeşil Alan, Park ve Bahçe Çalışmalarına Başladı.

Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, bahar ayının gelmesiyle birlikte yeşil alan, park ve bahçe çalışmalarına başladı.

Bu çalışmalar kapsamında, Fatih Mahallesi Hakan Evleri'nin önünde bulunan parkın etrafına bordür ve beton parke düzenlemesi yapılırken, Gümüşkent Siteleri, Hoca Ahmet Yesevi ve Kocatepe Mahallesi ile Devrane Parkı'na fitness çocuk oyun gurupları yerleştirilirdi. Uydukent Selçuklu Mahallesi'nde de park, bahçe ve yeşil alan çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, “Selçuklu Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekare alan üzerine yeşil alan, oturma gurupları ve fitness çocuk oyun gurupları yerleştirilecektir. Gün Sazak Bulvarı üzerindeki parkta da şelale yapım çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

(MD-ATA-Y) 25.04.2008 18:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title