Haberler

Afyonkarahisar: Başbakan Erdoğan'ın Afyonkarahisar Ziyareti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sandıklı İlçesi'nde Vatandaşlara Seslenmesinin Ardından Açılışı Yapılacak Olan Adliye Sarayı, TOKİ Konutları ve Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti. Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar'a Dönerken Yolda Kılıçarslan Köylüleri ile Bir Süre Sohbet Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sandıklı İlçesi'nde vatandaşlara seslenmesinin ardından açılışı yapılacak olan Adliye Sarayı, TOKİ konutları ve Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar'a dönerken yolda Kılıçarslan köylüleri ile bir süre sohbet etti.

Dün gece özel "ATA" uçağı ile Afyonkarahisar'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bugün Sandıklı İlçesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında Sandıklı Belediyesi'nde incelemelerde bulunan ve burada vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan, daha sonra Adliye Sarayı, TOKİ konutları ve Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Akşam saatlerinde Afyonkarahisar'a dönen Başbakan Erdoğan'ın konvoyunu, Kılıçarslan köylüleri durdurdu. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, araçlarından inerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Erdoğan ve eşi, dinlenmek üzere kaldığı Korel Thermal Resort Otel'e gitti.

Başbakan Erdoğan, yarın da Afyonkarahisar'da toplu açılışlar ve Korel Thermal Resort Otel'in açılışını yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title