Haberler

Afyonkarahisar Akşener Arkadaşlar 24 Haziran Günü Bu İşin Biteceğini Gördü

İyi Parti Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Biz bu seçime 'amenna' diyoruz, sorun yok, hay hay. Pişman oldular pişman. Şimdi yarı yolda mızıkçılık başladı ve 24 Haziran günü gerçekten bu işin biteceğini arkadaşlar gördü.

İyi Parti Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Biz bu seçime 'amenna' diyoruz, sorun yok, hay hay. Pişman oldular pişman. Şimdi yarı yolda mızıkçılık başladı ve 24 Haziran günü gerçekten bu işin biteceğini arkadaşlar gördü. Bu seçimi yapmamak için elden gelen her gayret an itibariyle ortaya konmaktadır dedi. İYİ Parti Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Afyonkarahisar Anıtpark önünde miting yaptı. Öncesinde Büyük Taarruz'un yapıldığı Kocatepe'ye çıkan Meral Akşener, alana gecikmeli geldi. Alana gelişinde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Meral Akşener, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sloganlar eşliğinde platforma çıktı. Ön safta yer alan kadınların yazma ve eşarp hediye ettiği Meral Akşener, dün Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Afjet Afyonspor atkısı taktı.

'TÜLBENT DEVRİMİ YAPIYORUZ'

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Gültekin Uysal'ın da katıldığı mitingde seçim vaatlerini anlatan Meral Akşener, Kınalarımızı yaktık da geldik. Kadınlarla yola çıktık, her evden bir tülbentle yola devam ettik. Kadınlarımızla birlikte bir tülbent devrimi yapıyoruz dedi.

'HAKARET EDENLERİN OKŞANDIĞI BİR İKLİM YARATTILAR'

15 Temmuz'un bir darbe kalkışması olduğunu aktaran Meral Akşener, Ama 15 Temmuz'u getiren yolu açan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanıdır. Çünkü cumhuriyetin değerlerini bir şekilde beğenmedi bu arkadaşlar, cumhuriyetin kuruluşundan sonra çıkılan yola bir şekilde itiraz etti bu arkadaşlar, Atatürk ve arkadaşlarını bir şekilde beğenmedi bu arkadaşlar. Ama açık, dürüst bir şekilde varsa bir bedel ödemek üzere itirazlarını mertçe, dürüstçe de ortaya koyamadılar. Sürekli olarak aşındıran bir dil, dolaylı bir konuşma hali, Atatürk ve arkadaşlarına, cumhuriyet ve değerlerine hakaret edenlerin okşandığı bir iklim yarattılar diye konuştu.

'YARI YOLDA MIZIKÇILIK BAŞLADI'

Tarihin bir süreklilik olduğunu ve devletlerin süreklilik arz ettiğini kaydeden Meral Akşener, şöyle dedi

Osmanlı da benim cumhuriyet de benim, bunu söyleyemeyenlerden uzak durun. Sonra birdenbire kafamız, gözümüz yarılarak bir başkanlık sistemi konuldu, referandum yapıldı. 2019'da hayata geçecekti. KHK'larla muhterem zaten bunu kullanıyordu. Birdenbire cumhurun, sarayın küçük ortağı erken seçimi ortaya getirdi. Biz bu seçime amenna diyoruz, sorun yok, hay hay. Pişman oldular pişman. Şimdi yarı yolda mızıkçılık başladı ve 24 Haziran günü gerçekten bu işin biteceğini arkadaşlar gördü. Bu seçimi yapmamak için elden gelen her gayret an itibariyle ortaya konmaktadır.

'EVE KOCALARINIZ, ÇOCUKLARINIZ HUZURLA GELECEK'

Türkiye'nin ilk kadın cumhurbaşkanı olacağını vurgulayan Meral Akşener, şöyle devam etti

Yuvayı dişi kuş yapar. Şimdi darmadağın edilmiş bir yuvayı birlikte tanzim edeceğiz, temizleyeceğiz, mutfağından güzel yemek kokuları gelecek. Akşam eve kocalarınız, çocuklarınız huzurla gelecek. Sönmüş bir lambada bana biri bir şey yapar demeyeceksiniz, tacize uğramayacaksınız, çocuklar eziyet görmeyecek. O kadar ağır cezalar getireceğim ki elleri yanacak elleri.

'TERBİYESİZ, SON DERECE DANGALAKÇA AÇIKLAMALAR BUNLAR'

Ak Parti hükümetinin ekonomiyi dağıttığını savunan Meral Akşener, ekonominin merkezine üretim konulmadığı için bu hale gelindiğini aktardı. Milyonlarca insanın kredi kartı nedeniyle icra takibinde olduğunu belirten Meral Akşener, şunları söyledi

Biz bunları bir kalemde sileceğiz. Çok bozuldular, niye siliyormuşuz. Türkiye dayanışma fonunu kuruyoruz. 8 milyar lira lazım. 'Nasıl bulacaksın' diyor. Kolay. O bakanlar, müsteşarlar, genel müdürler, onların eşleri, oğulları, kızları, damatları, gelinleri sizin cebinizden kiralanan lüks araçlara biniyor. Bunun fiyatı 8 milyar Türk Lirası. İnin oralardan diyeceğim. O parayla 4.5 milyonu rahatlatacağım. Bir genci işsiz bırakmak devletin ayıbıdır. İş bulmak da o devletin görevidir. Kız- erkek ayırmadan, iş buluncaya kadar bütün gençlerimize vatandaşlık maaşı bağlayacağım. Önce havuz medyası sövüyordu. Ama şimdi yanındakiler sövüyor. Ekonomi bakanı açıklama yapmış Nihat Zeybekci, içişleri bakanı yapmış. Vallahi tallahi bunların entelektüel birikimi sıfır. Patronları gibi onlar da 100 sayfa okumamışlar. Son derece terbiyesiz, son derece dangalakça açıklamalar bunlar. Lisanı, Türkçesi iyi olmayanlar, kelime bilgisi olmayanlar, tarih, coğrafya okumayanlar ancak hakaret eder ve söver. Rahmetli Özal, Demirel, Erbakan, Türkeş, Ecevit'i tanıdık. Mecliste bir konuşmalar yaparlardı, anlatamam size. İçinde hakaret yok ama karşı tarafı 1 metre yerinden sıçratacak cümlelerin kurulduğu. Ben siyasetçilerin birbirine sövmesi halinde hapis yatacakları bir yasa çıkaracağım. Herhalde Tayyip beyle çevresi müebbet alırlar, hapishaneden çıkamazlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title