Haberler

Afyonkarahisar: Afyonkarahisar'da Yerel Yönetimler

- Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, kentte ilk kez Kayadibi Mahallesi Oruç Reis Sokak Sarıkız Kız Öğrenci Yurdu civarında çalışmaları tamamlanan kilitli beton parke yolun açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen törende konuşan Kayadibi Mahallesi Muhtarı Eyüp Şahin, Afyonkarahisar'a yapılan hizmetlerden dolayı başta Belediye Başkanı Abdullah Kaptan olmak üzere emeği geçen herkese mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ise, gelişmeye açık şehirde yapılan hizmetlerde, teknik, estetik ve ekonomik açıdan sağlıklı olması yönündeki prensiplerin ön planda tutulduğunu ifade ederek, "Afyonkarahisar'da bizler tüm arkadaşlarımızla birlikte işimizin sadece halkımıza hizmet olduğu bilinci içerisinde hizmet ediyoruz. İlk kez Kayadibi Mahallesi'nde uygulanan kilitli parke yolun ekonomik ve kullanım açısından büyük faydalar getirecektir. Afyonkarahisar'da yolların asfaltlanması ekonomik açıdan dövizin yurt dışına gitmesi demek. Kullanım açısından da asfalt, bir sefer yapıldığında gayet güzel bir gürünüm kazanıyor. Fakat alt yapıda gerek arızalar, gerekse vatandaşlarımızın abone bağlantıları sürekli asfaltın kazılıp, yama yapılmasına neden oluyor. Ana yollarımızı asfalt, diğer ara yollarımızı da peyderpey sürekli kilitli parke yapmayı hedefledik. Meydana gelebilecek arızalar neticesinde kilitli parke kullanışlı kolay sökülüp takılabilen bir malzemedir" diye konuştu. Konuşmaların ardından 95 bin YTL'ye mal olan parke yolun açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine Belediye Meclis üyeleri, Belediye Baş Danışmanı Hüseyin Tanrıkulu, Genel Koordinatör Erol Öztürk, Teknik Koordinatör Uğur Başar, belediye başkan yardımcıları, belediye birim amirleri, Kayadibi Mahallesi Muhtarı Eyüp Şahin, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

(SY-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title