Haberler

Afyonkarahisar: Afyonkarahisar'da Polis Cinneti: 3 Ölü, 1 Yaralı...(2)

Afyonkarahisar'da Cinnet Geçiren Bir Polis Memuru, Eşi, Oğlu, Kayınvalidesi ve Baldızını Yol Ortasında Kurşun Yağmuruna Tuttu.

Afyonkarahisar'da cinnet geçiren bir polis memuru, eşi, oğlu, kayınvalidesi ve baldızını yol ortasında kurşun yağmuruna tuttu.

Edinilen bilgiye göre olay, Esentepe Mahallesi 133 Sokak'ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aslen Afyonkarahisarlı olan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan ve Tunceli Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan polis memuru Zafer Başaran, eşi Seviye, oğlu Özer, baldızı Hanife Kılıçaslan ve kayınvalidesi Semiye Kılıçaslan'la yol ortasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren Zafer Başaran, ailesine kurşun yağdırdı. Seviye ve Özer Başaran olay yerinde, kayınvalide Semiye Kılıçaslan ise kaldırıldığı Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybederken, baldız Hanife Kılıçarslan ağır yaralandı. Katil zanlısı Zafer Başaran, olayın ardından plakası belirlenemeyen bir otomobille kayıplara karıştı.

Olay yerinde inceleme yapan bir polis memuru, hayatını kaybeden Seviye Başaran'ın çalan cep telefonunu uzun süre elinde tuttu. Polis, açmaya cesaret edemediği telefonu tekrar cesedin yanına bıraktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title