Haberler

Afyon- Bakan Eroğlu Cizre'de Seçim Güvenliği Açısından Sandıklar Kaydırıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cizre'de seçim güvenliği, emniyeti açısından sandıkların başka bir mahalleye kaydırılmasına karar verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cizre'de seçim güvenliği, emniyeti açısından sandıkların başka bir mahalleye kaydırılmasına karar verildi. Buna muhalefetin tepki göstermesinin sebebini anlamış değilim. Bu kararı da biz almadık. Güvenlik açısından sorumlu hakim aldıdedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı, Ak Parti Afyonkarahisar 1'inci sıra milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Atatürk Spor Salonu'nda Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Bayramlaşma Töreni ve 1 Kasım Milletvekilliği Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Salonda gençlik kolları üyeleri, 'haydibismillah' ve '5-0 şart gali' yazılı pankart açtı.

BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTIRIR

Toplantı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüntülü 'bayram mesajının izlenmesiyle başladı. Toplantıdaki konuşmasında partililerin bayramını kutlayan Bakan Eroğlu, bayramların milletin birlik ve beraberliğini artırdığını belirtti. 1 Kasım seçiminin önemine de değinen Bakan Eroğlu, Ak Parti'ye gönül veren herkesin seçimde çalışmasını istedi. Bakan Eroğlu, Çok az bir zaman kaldı, 1 Kasım'a kadar uyumadan gece gündüz çalışmaya, her kapıyı çalmaya, her eve girmeye söz veriyor muyuz dedi.

Konuşmasının ardından Bakan Eroğlu, diğer milletvekili adayları Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Mehmet Koca ve Cengiz Sağlam ile partilileri selamladı. Bakan Eroğlu daha sonra Ak Parti Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı. Açılışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, Cizre'de seçim sandıklarının yerlerinin değiştirilmesinin hakim kararıyla alındığını söyledi. Kararın güvenlik amacıyla alındığını vurgulayan Bakan Eroğlu şunları söyledi Cizre'de seçim güvenliği, emniyeti açısından sandıkların başka bir mahalleye kaydırılmasına karar verildi. Buna muhalefetin tepki göstermesinin sebebini anlamış değilim. Bu kararı da biz almadık. Güvenlik açısından sorumlu hakim aldı.

GEÇMİŞTEKİ GÖRÜNTÜLER YOK

Kurban Bayramı'nın çevre kirliliği etkileri ile İstanbul Boğazı'nın kırmızıya büründüğü görüntü de sorulan Bakan Eroğlu, bu yıl olumsuz görüntülerin geçmiş yıllara göre daha az olduğunu söyledi. Duyarlı davrananlara teşekkür eden Bakan Eroğlu, Yani ben etrafı da dolaştım İstanbul'da hakikaten herkes kaideye, usule ve mevzuata uygun hareket ederek dolayısı ile gönülden teşekkür ediyorum, ufak tefek hadiseler olabilir, ama yüzde 99.99 oranında her şey güzel geçti. Güzel bir bayram geçirdik, kesimler güzeldi gerçekten milletimize teşekkür ediyorum. Duyurusunu da yapmıştık, biliyorsunuz hayvanlara eziyet edilmemesinden, hayvanları korumaktan bizim bakanlığımız sorumlu o bakımdan denetimler yapıldı. Vatandaşlarımız da hassas bir şekilde bunlara uydu. Hayvanlara eziyet etmedi, kesimler sağlıklı yapıldı. Sonuç olarak geçmişteki görüntüler yok dedi.

SÜRÜCÜLERE 'KURALLARA UYUN' UYARISI

Kurban Bayramı tatili boyunca 90 kişinin trafik kazalarında yaşamını yitirdiği de hatırlatılan Bakan Eroğlu, dönüş yolunda herkesin trafik kurallarına uymasını istedi. Trafikteki zaman kaybının hayat kurtaracağını aktaran Bakan Eroğlu, şöyle dedi Özellikle dönüş yolu çok kalabalık olacak. Uzun bir tatil vardı. Bu yüzden tatile giden çok oldu. Bu nedenle kabalalık olacak dönüş yolunda herkes trafik kaidelerine kesinlikle riayet etsin. Lütfen kimse fazla hız yapmasın. Onları evde bekleyenler olduğunu unutmasınlar. İnsanlarımız yoldaki zaman kaybını sanki büyük bir kayıp gibi görüyorlar. Yoldaki kayıp kayıp değildir, hız sınırlarına riayet etsinler.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın ardından Şuhut İlçesi'nde belediye ve kaymakamlığın ortaklaşa gerçekleştirdiği bayramlaşmaya katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Veysel Eroğlu Ak Parti Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title